Meny

Printservers

Selv om nettverkstilkoblingen i dag er innebygd i mange skrivere fra levering, har de ikke alltid sikkerhet, ytelse eller tilsyn som de ønsker. Vi har flere løsninger til en rekke formål, ikke minst kan vi sikre at eldre skrivere kan fortsatt brukes, men på moderne plattformer. Vi kan også gjøre det lettere for mobile brukere tilgang til selskapets skriverressurser eller avlaste nettverket for tunge utskrifter med dedikerte spoolers. Ta kontakt hvis du vil diskutere smarte printerløsninger, bare ring, vi er enkle å få tak i og svarer med en gang.

Produkter (4)
 
En dedikert printserver med spooler. Administrasjonen forenkles av alle skrivere siden driverrutiner for den spesifikke skriveren ikke lenger trenger å installeres lokalt på arbeidsstasjonen men an lastes opp fra spooleren. Dermed kan innstillinger for papirskuff etc. gjøres globalt istedenfor hos hver enkelt bruker.
24 410 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20103759
10/100/1000BaseT, 1xUSB3.2
2 230 NOK eks. mva
Vare.nr 121-1350
10/100/1000BaseT, 1xUSB2.0, 10 skrivere
5 230 NOK eks. mva
 
For å bruke ThinPrint også for skrivere som ikke har innebygd støtte (.print-klient) kreves vår ThinPrint Gateway. Den er en nettverkstilkoblet enhet i tre størrelsesklasser for to, for seks og for tolv nettverksskrivere per enhet. ThinPrint Gateway pakker opp den komprimerte skriverjobben fra ThinPrint-programvaren og leverer den til lokale nettverkstilkoblede skrivere.
5 130 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter