Meny

Vare.nr 20103759

Printserver One – trygge og raske utskrifter til USB

Printserver One er en profesjonell enhet for å dele en USB-skriver til brukere på nettverket. Den gir raskest mulige utskrifter via sin SuperSpeedUSB-port og har svært bred støtte for forskjellige sikkerhetskrav, overvåkning og alarmhåndtering. Printserver One passer til alle skrivere og gir deg pålitelig skriverdeling som sømløst kan integreres i en moderne nettverksinfrastruktur. Les mer

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 2-9 dager
3 070 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  De fleste skrivere som har innebygd nettverkstilkobling, har også en USB-port. Det er en mulighet du kan benytte deg av med Printserver One, slik at du skaper vanntette skott mellom interne brukere og de som har hjemmekontor. Ikke alle har fullgod sikkerhet for at eksterne brukere skal kunne få tilgang til alle ressurser. Ved å bruke den ledige USB-porten på en skriver kan eksterne brukere få muligheten til å skrive ut uten å være koblet til resten av nettverket, slik at beskyttelsen mot inntrengere opprettholdes.

  20103759_printserver_ONE_ill.jpg

  Trygge utskrifter i ethvert miljø

  Printserver One har en av de bredeste støttene for forskjellige utskriftsprotokoller, inkludert Epson Net print. I tillegg svært godt utbygd sikkerhetsstøtte med kryptering, IP Sec, autentisering, sertifikater og mye mer.

  La Printserver One bli din nye standard for USB-utskrifter i både PC- og Mac-miljøer.

  • SuperSpeedUSB 3.2 Gen1 og bakoverkompatibilitet
  • Gigabit Ethernet
  • Overvåkning via SNMP, e-post, Bonjour, FTP
 • Tilbehør

 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 20113252
2xUSB 3.2Gen1, 10/100/1000BaseT
6 110 NOK eks. mva
Vare.nr 20101445
4 x USB 2.0 / 4 x USB 3.0, 10/100/1000BaseT
17 730 NOK eks. mva
Vare.nr 124-0153
2 x USB 3.0, 1 x Gbps, DIN-montert
6 010 NOK eks. mva
 
Med USB-serveren kan du koble hvilket som helst USB-tilbehør til nettverket og dermed gjøre det tilgjengelig eksternt. UTN Server Pro tilbyr to SuperspeedUSB-porter og omfattende sikkerhetsstøtte for pålitelig drift i tråd med bedriftens gjeldende sikkerhetskrav. Et perfekt valg for deg som ønsker å gjøre viktig USB-utstyr tilgjengelig for å lette ressursdeling og fjernarbeid.
3 060 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Skjøtekabel som øker avstanden for USB-signalet med opptil 100 m uten behov for separat forlenger, som gjør det enkelt å koble sammen USB-enheter som befinner seg langt borte fra verten. Perfekt til for eksempel møterom og undervisningsrom som trenger tilkobling mellom webkamera og skjerm
3 770 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 121-0210
Raven 3104, USB3.1 Gen1 (5 Gbps) Cat6A/7-forlenger 100 m
13 720 NOK eks. mva
 
Aktiv skjøteledning for USB 2.0 (også 1.1) lar deg plassere USB-tilbehør opptil 60 meter fra datamaskinen. Kabelen finnes i tre forskjellige lengder, og maksimalt fem enheter kan skjøtes sammen for å oppnå maksimal avstand. Du trenger ingen ekstern nettadapter så lenge man ikke kobler til det mest strømkrevende tilbehøret, som for eksempel harddisker og annet motordrevet tilbehør.
271 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 121-0164
USB3.1 Gen2, 4 porter (2 x type C / 2 x type A)
1 240 NOK eks. mva
 
SimulCharge-adapterne er laget for å gjøre det mulig å lade et Samsung Galaxy-nettbrett samtidig som tilbehør er tilkoblet. Med SimulCharge, er du ikke lenger begrenset av batteriets gjenværende kapasitet, men kan bruke USB- og Ethernet-tilkoblinger kontinuerlig Det gir nettbrettet et langt bredere bruksområde i profesjonelle miljøer som betalingsterminaler, bookingvisning i konferanserom, kjøretøyssystemer med strekkodeleser og GPS.
1 630 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Du trenger et root hub-kort når porten skal støtte en fullstendig USB-ekspansjon. Våre USB 3.0-kort har fire individuelle host controllers og fire eller åtte USB3.0-porter for PCI Express-bussen. Du får altså fire USB-porter med opptil 5 Gbps hastighet hver, men bakoverkompatible med tidligere standarder. Et perfekt alternativ til industrielle løsninger innen machine vision eller der det er behov for høy samtidig ytelse for alle porter.
2 900 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter