Meny

Vare.nr 124-0153

Industriell USB-server for USB 3.0 – DIN-montering og 12–48 V

INU-100 USB Device server gjør alle ikke-nettverksklare USB-enheter tilgjengelige i nettverket, i selv de mest vekslende industrielle miljøer. Fleksibel strømforsyning og omfattende programvarestøtte gir deg universell kompatibilitet og et perfekt produkt for alle USB-behov Les mer

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
5 390 NOK eks. mva
 • Lære mer

 • Produktbeskrivelse

  Enten det er en dongle, USB-minne, kameraer eller sensorer, kan du nå gjøre dem tilgjengelig uten å måtte ta hensyn til hvor vertsmaskinen står. Med USB 3.1 og støtte for både PC, Linux og Mac, får du kapasitet og kompatibilitet som takler de fleste miljøer ute i felt.

  INU-100 USB portserver

  Reléport som kan styre annet utstyr

  Enheten er utstyrt med en reléport som du kan styre automatisk via switchens GUI eller automatisk via SNTP, alternativt med ulike hendelser.

  Fleksibel mating og DIN-montering

  Med 12–48 V DC og mulighet for doble strømkilder skaper du den redundansen du trenger for å oppnå industriell stabilitet. DIN-monteringen gjør det enkelt å integrere INU-100 i eksisterende installasjoner, men du kan naturligvis bruke dem som frittstående enheter også.

  Utvidet sikkerhet for profesjonell stabilitet

  En omfattende pakke av sikkerhetsfunksjoner gir deg for eksempel kryptering, autentisering og sertifikatbehandling, sammen med portlåsing og USB HID-blokkering med tilhørende rapportering til administratoren.

  • 2 x USB 3.1 
  • Reléport for fjernstyring, manuelt eller styrt av hendelser
  • Støtter også Isochronous USB mode = strømming av lyd og bilde
  • PC, Mac, Linux
  • Varsle via SNMP, e-post, GUI eller relé

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 124-0152
1 x USB 2.0, 1 x RS232, 1 x RS422/485
2 470 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
2 300 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter