Meny

Mobilnettverk for datatrafikk

Å bruke mobilnettverk for datatrafikk er en flott måte å dra nytte av det gode mobilnettet vi har i Sverige i dag. Historisk har vi alltid vært i forkant og har nå en fin dekning nasjonalt. Hastighetene blir bare bedre og bedre for hver generasjon. I dag er vi med 4G LTE oppe i teorien 100 MB/sek nedstrøms og 50 MB/sek oppstrøms, som er bare begynnelsen av båndbredde og hastighetsutviklingen framover. Visste du at 4G faktisk har definisjonen 100 Mb til mobilbrukere og helt opp til Gigabit/sek for stasjonære brukere? Vi er ikke der ennå, men derav føler vi det er så viktig at vi ønsker å tilby produkter som synes å en egen kategori og følge utviklingen med interesse.

Bruksområdene og fordelene er omfattende, men kan være for deg som har kritiske data til overvåkningstjenester, fjernkobling mot strategisk utstyr eller som trenger gode backup-koblinger. Vi har også produkter som er godkjent for kredittkorttransaksjoner. I dag bør man også ta hensyn til at i byområder der de en gang satt en velfungerende wifi i dag kan være vanskelig å bruke den for rask og effektiv kommunikasjon. I dag er det ofte trangt mellom kanalene, og å da raskt måtte droppe data fra for eksempel en bil til server for lagring er ikke alltid smertefritt. Da er isteden mobilnettet hendig, som har betydelig større kapasitet og dekning for brukerne sine. Hvis du ikke finner det du leter etter eller bare ønsker å diskutere et produkt eller en løsning i kategorien med oss, så kontakt oss! Vi har et godt nettverk av kontakter som kan finne det du leter etter.

Produkter (14)

Aktive filtre Tilbake til

Produkter
14
 
Resilience gateway sikre beste tilgjengelighet på selskapets kontorer, systemer og eksterne plasseringer via mobilnettet sammen med vanlige Internett-tilkobling. Delvis får du tilgang til out-of-band-porten på virksomhetskritiske systemer, og delvis får du backup på WAN-tilkobling med automatisk viderekobling til mobile nettverk ved avbrudd i vanlig tilkobling. En rimelig livline til spredte organisasjoner som butikkjeder, bankfilialer, bensinstasjoner eller ubemannede nettverksnoder.
17 780 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr122-1701
4G, LTE, DIN-montage -30/+70C
5 660 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
TransPort WR21 fra verdensledende Digi er en kompakt mobilruter for profesjonell bruk. Den er ideell for forskjellige overvåkningstjenester, fjernkobling mot strategisk utstyr, reservelenke til faste forbindelser, tilfeldige oppkoblinger for kredittkorttransaksjoner ved sportsarrangementer osv. Nå også støtte for LTE450mHz, som f.eks. Net1 tilbyr i nettet sitt.
4 680 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En stabil ruter med flere porter og to simkortsplasser gir denne modellen ytterligere en dimensjon i forhold til grunnmodellen 22-1584.
4 800 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En liten og fleksibel mobilruter for bruksområder som ikke trenger mange porter, men likevel krever en stabil ruter. Enheten har to porter og en plass til SIM-kort, og konfigurasjonsmulighetene gir sikker drift.
3 930 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr122-1495
Antenne LTE/CDMA 450MHz
334 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Denne mobile ruteren er velegnet for industriell bruk eller der DIN-skinne er spesielt praktisk.
4 670 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr122-1569
Global HSPA+, 4x analoge, 2x digitale I+O, 1x batteri
5 250 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med Remote Manager kan du se tilkoblingshistorikk og signalkvalitet på 3G/4G-nettet som du benytter. Du kan måle leveransegraden ned på pakkenivå, se skjematisk hvordan prosessoren og minnet jobber og sjekke trafikkens gjennomstrømming.
143 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Transport WR31 er en intelligent M2M ruter som kan brukes til de fleste operatørers mobilnett over hele verden. Med allsidighet for det mobile bruksområdet og med avanserte sikkerhets- og overvåkingsfunksjoner gir Digi WR31 en fremtidssikker bærer av data. Nå også støtte for LTE450mHz, som f.eks. Net1 tilbyr i nettet sitt.
10 220 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr122-1700
4G, LTE, DIN-montage
7 510 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En profesjonell Gigabit router med opptil tre ganger raskere hastighet enn med konvensjonelle LTE teknologi. Dette gir deg muligheten til enda større trafikk eller den ekstra kapasiteten du trenger for fremtidig utvidelse. Også inkludert er flere kraftfull funksjoner som VPN, brannmur og SNMP standard, ingen ekstra lisenskostnader. Kompakt og temperaturbestandig med redundans og avanserte sikkerhetsfunksjoner skaper den de beste forutsetningene for stabil drift i profesjonelt miljø.
7 160 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Digi TransPort WR44/41-serien tilbyr en svært omfattende rekke mobile ruter løsninger i beste enterprise-klasse. Dette med tanke på både rutings- og sikkerhetsegenskaper som kombinasjoner av porter og forskjellige industristandarder. Nå også støtte for LTE450mHz, som f.eks. Net1 tilbyr i nettet sitt.
8 910 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr122-1710
1 port, 4G LTE, exl antenn och nätadapter
2 910 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter