Meny

Vare.nr 20102550

SMS Gateway – oversett og styr med SMS og e-post

SMSEagle er en profesjonell SMS-gateway for å sende og motta SMS og e-post på en automatisk måte. Den har en rekke verdifulle funksjoner som gjør det mulig å tolke innhold i e-post eller SMS og utføre tiltak basert på dette. Den kan også la alarm fra følere automatisk generere e-postmeldinger eller SMS. Du får et komplett produkt med ferdige funksjoner som lar deg skape automatiske meldinger basert på innhold eller eksterne hendelser via alarmporter. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 3 st
Levering 1-2 dager
12 520 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Utnytt enkelheten i e-post og SMS til å skape virksomhetskritiske informasjonsflyter. SMSEagle er en kraftig kommunikasjonsplattform basert på Linux og ARM A53-prosessorer, som tilbyr moderne, responsivt webgrensesnitt, innebygde 3G/4G-modem med fail-over-mekanismer og som man administreres via Ethernet eller direkte i enheten via HDMI- og USB-portene. Hvis du kobler til tastatur, mus og skjerm, trenger du ikke å ha nettverk tilgjengelig heller.

  Ferdig funksjonalitet uten egen programmering

  Det kreves ingen programmeringskunnskap eller dype tekniske ferdigheter for å bruke SMSEagle. Isteden har du innebygde plugins for funksjoner som Email2SMS, SMS2Email, nettverksovervåking, videresending av SMS, periodisk SMS, URL for tilbakeringing, autosvar med mer. Hvis du ønsker integrering i eksisterende system, finnes det et lett tilgjengelig API for formålet. Ferdige maler for SMS-integrering finnes for de fleste systemer – Cisco ISE, Aruba ClearPass, Nagios, OPSview, Open NMS, Vasco og mange flere – ta kontakt for mer informasjon.

  dashboard1.jpg

  E-post til SMS og SMS til e-post – med innebygd tolk

  Ved å la en e-postmelding konverteres til SMS og vice versa kan du enkelt bygge sammen to forskjellige informasjonsveier. Enkelte systemer genererer kanskje bare e-postmeldinger, men du ønsker å formidle dem som SMS til en utvalgt gruppe – eller omvendt. En SMS-melding som er sendt av noen, skal distribueres som e-post. I denne funksjonen er det også rom for tolkning av innholdet, slik at du kan la enheten fange opp ord og fraser i en melding og la innholdet bestemme hvilket tiltak som skal iverksettes – sende e-post, SMS, aktivere en alarmport, lese av en føler og sende resultatet videre, og så videre. Logikken lager du selv i webgrensesnittet.

  20102550_20102588_SMSEagle_SMS_gateway_sms_to_email.jpg

  Alarmporter og følertilkobling

  Du får fire digitale utganger (DO), fire digitale innganger (DI) og en port for 1-wire som kan brukes til å koble til eksterne systemer og lese av forskjellige analoge følere som temperatur, vann, røyk eller andre følere som støtter 1-wire. Alle alarmer og følere kan være en del av den felles logikken, og enten selv være avsender av meldingen eller reagere på innhold i e-post og SMS som defineres.

  Ekstern antenne for svakt mottak

  For optimale forutsetninger selv ved svak signalstyrke, fra mobilnettet, som i mange serverrom, er enheten utstyrt med ekstern antenne med 2 dBi forsterkning. SMSEagle har også innebygd SQL-database for trygg lagring av sendte og mottatte meldinger. En innebygd SNMP-agent tillater kontinuerlig overvåkning av ytelse og status.

  Hvor mange SMS-er vil du sende eller motta?

  Det og hvilket mobilnett (3G eller 4G) du bruker, bestemmer hvilken modell du bør velge. Den minste modellen har et innebygd modem og ytelse til å sende 30 SMS i minuttet og samtidig motta 30 SMS i minuttet. Den neste størrelsen, som har identiske mål, klarer det dobbelte og må derfor utstyres med doble SIM-kort.

  • Skap skreddersydd informasjonsflyt med egen logikk
  • Kan kobles til Ethernet for konfigurasjon og overvåkning
  • Kan konfigureres direkte i enheten via HDMI og USB
  • Innganger og utganger for alarm
  • Støtte for 1-wire og avlesning av analoge verdier
  • Opptil 60 SMS i minuttet i begge retninger
  • Kan installeres i DIN-skinne
 • Tilbehør

  1 910 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  717 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  311 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Ekstra trygghet og support for deg som bruker SMS-gateway fra SMS Eagle. Merk at det prinsipielt er to alternativer. Ett alternativ som gjelder ved nye kjøp, og et annet som kan tegnes i ettertid, når som helst.
1 910 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Liten og smart batteribackup for 12V- og/eller 5V-utstyr. Dette er noe så praktisk som en kostnadseffektiv UPS med reléport som gjør det enkelt å sikre driften av 12-volts utstyr.
1 830 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter