Meny

Sikre driften – lås fast kabler og plugg ledige porter

Unngå driftsavbrudd og hindre uautorisert tilgang ved å låse fast kabler og plugge ledige porter. Fargekodede eller unike nøkkelsystemer og et komplett utvalg av låser for alle IT- og AV-relaterte porter sørger for driftssikkerhet og effektiv administrasjon.

Dere har sikkert opplevd at ansatte har koblet til sine egne eksterne USB-enheter uten tillatelse. Eller at en mobiltelefon som har blitt koblet til for lading, har ført til angrep av et såkalt løsepengevirus. At noen har stjålet viktig informasjon ved å koble til en USB-minnepinne. Disse og lignende datainnbrudd skjer daglig over hele verden, og de fører ofte til store kostnader og langvarige og av og til uløselige problemer for bedrifter. Disse typene datainnbrudd kan enkelt forhindres ved å gjøre det vanskeligere å koble eksternt utstyr til åpne porter.

Passer perfekt i de fleste miljøer, som offentlige miljøer, skoler, finanssektoren, forskning, IT og alle andre arbeidsplasser der det kreves høy sikkerhet.

 

Beskytter mot datainnbrudd / tilkobling av bærbart utstyr

 • Beskytter mot informasjonstyveri og virus
 • Beskytter mot tyveri av utstyr
 • Visuelt avskrekkende effekt

Fysisk cybersikkerhet

 • Lett å installere
 • Ingen oppdateringer
 • Rimelig å gjennomføre
 • Ikke avhengig av sikkerhetsprogramvare
 • Effektivt når det ikke kan brukes programvare

Funksjoner

 • Stort utvalg av produkter
 • Mange farger
 • Én nøkkel til mange låser
 • Enkelt å bruke
 • Den eneste komplette fysiske løsningen på markedet

 

Smartkeeper – én nøkkel til alle typer låser

Smartkeeper Essential (Basic) – syv forskjellige nøkler for syv forskjellige systemer

Med Smartkeeper Essential Basic matcher nøkkelens farge låser med samme farge, men forskjellige farger kan ikke låse opp hverandre. Det gir vanligvis tilstrekkelig beskyttelse mot uønsket tilkobling til porter som ellers er åpnet, samt tilfredsstillende fastlåsing av for eksempel en nettverkskabel.

SmartKeeper Essential Mini

 

Smartkeeper Pro – unik nøkkel til hvert system

Med Smartkeeper Pro får du isteden en privat nøkkel som bare passer til låsene dine – akkurat som til inngangsdøren din. Derfor krever Pro-serien registrering, og både lås og nøkler må bestilles fra fabrikken for hver kunde.  Det gir best mulig sikkerhet. Alle låsetyper finnes for både Pro og Essential.

Kontakt oss hvis du vil bestille Pro-versjonen, info@direktronik.se. Du finner Essential Basic og Mini på nettstedet vårt.

Det finnes også andre låser for å beskytte både laptop og PC.

 

User Guides PDF

Produktområder

 
Lås fast kablene, så slipper du kostbare driftsavbrudd. Smartkeeper kabellås forhindrer ulovlig tilkobling av nettverkskabelen og gir tryggere drift til en lav kostnad. Helt uunnværlig hvis du vil forbedre sikkerheten for alt kritisk utstyr som ikke allerede er innelåst.
448 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Som navnet sier, er låsesystemet Smartkeeper Mini tilpasset for de mindre tilkoblingene på datamaskiner og lignende utstyr. USB-B-portlås, den eldre kontakten, men som likevel bør beskyttes mot ulovlig tilkobling av eksternt utstyr.
154 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Smartkeeper Essential USB-portlås. Porten der man i dag mer eller mindre kan koble til nesten hva som helst uten problemer eller kontroll. For eksempel kan følsomme data og virus enkelt overføres via USB-minne og føre til store kostnader for selskaper og privatpersoner. Men det finnes en løsning som er både enkel og rimelig.
227 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Sørg for at USB-tilkoblet utstyr ikke kobles fra ved et uhell eller blir borte. En smart løsning som monteres raskt og enkelt, men som er vanskeligere å demontere.
259 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Lås all datakommunikasjon via USB-porten, men tillat lading av utstyr. En perfekt løsning for skoler, biblioteker og andre offentlige steder der det står datamaskiner for fri bruk.
193 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Beskytt alle RJ45-uttakene dine mot ulovlig tilkobling. Det finnes nettverksuttak overalt på kontoret, i butikken og hjemme. Gjør det vanskeligere for uvedkommende å koble seg til nettverket ditt.
286 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Sirke mange RJ45-tilkoblinger samtidig. Du har helt sikkert mange kabler som mer eller mindre alltid er koblet til switchen. Sikre disse med Smartkeeper modulkabellås – helt uunnværlig når du vil forbedre sikkerheten.
158 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Kabellås for tastatur/mus – en perfekt løsning for å minimere risikoen for at noen låner eller stjeler utstyret ditt.
207 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Det er forskjellige grunner til at man – midlertidig eller fast – vil koble USB-minne til sin private datamaskin, til datamaskiner på offentlige steder eller til andre enheter som har plass til eksternt USB-minne.
540 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Samme praktiske Smartkeeper Essential Basic-system som også lar deg beskytte DVI-, seriell- og parallellporter på datamaskinen eller andre enheter.
74,70 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Lås bokstavelig fast datamaskinen der den står, og skap et tryggere miljø mot tyveri. En kodelås som enkelt kobles til datamaskinen, og som finnes for både stasjonære og bærbare maskiner.
295 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Smartkeeper Mini-låsesystem for mindre tilkoblinger på datamaskiner og andre enheter. USB-B Mini-portlåsen beskytter mot ulovlig tilkobling av eksternt utstyr.
189 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Smartkeeper-system Mini. USB-C-portlås gjør det enkelt å beskytte mot ulovlig tilkobling av eksternt utstyr som tastatur, mus, mobiltelefon, lagringsenheter og andre enheter. Passer også perfekt i en hub eller uttak i panel eller lignende.
207 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Smartkeeper-system Mini, tilbyr også portlås for Displayport, en perfekt lås hvis du vil ha full kontroll, slik at ingen uvedkommende kan koble til eksterne skjermer.
186 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
I Smartkeeper-system Mini finnes det også portlås for Mini Displayport, som blant annet alle nye datamaskiner fra Apple bruker. En perfekt og rimelig løsning hvis du vil sørge for at ingen uvedkommende kobler til eksterne skjermer eller videokilder.
168 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Smartkeeper-system Mini, listen med nye låser blir bare lenger og lenger.  HDMI-portlåsen er like praktisk som tidligere, og den beskytter mot ulovlig tilkobling og bruk av HDMI-portene på enhetene dine. 
220 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20104207
USB permanent portlås/stk.
22,80 NOK eks. mva