Meny

ladekabel lengde

Lading av elbiler stiller høye krav til både ladekabelen og strømopplegget ditt. Ikke bare fra et elsikkerhetsperspektiv – den skal også være fleksibel og slitesterk, siden du bruker den hver dag. Når det kommer til effekt og type kontakt, er det viktig å kontrollere den nyeste informasjonen om bilen din. Generelt brukes to hovedtyper av kabel: en «hjemmekabel» og en ladekabel. Hjemmekabelen kobler du til stikkontaktene du har hjemme, som den vanlige stikkontakten, den blå industrikontakten eller den røde kontakten for trefase. Ladekabelen har du til de faste ladestasjonene som du finner i parkeringshus, matvarebutikker eller installerer hjemme. 

Når det kommer til lengden, kan det være praktisk å ha en skjøteledning til den vanlige slik at man kommer bort til ladestasjonen selv om den ligger noen parkeringsplasser unna. Da slipper du å ha én lang kabel, som gjerne blir krøllete og skitten.

ladeplugger

Pluggene som du møter på biler, kan være av to typer: type 1 eller type 2. Type 1 brukes av japanske og amerikanske produsenter, og type 2 brukes av europeiske. I tillegg har Tesla  sin egen variant. Mange biler har også uttak for såkalt hurtiglading via likespenning (DC-lading), som er tilgjengelig på de største ladestasjonene. Disse kontaktene kalles CCS (Combined Charging System) eller CHAdeMO

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

15

Uttak fordon

Vis mer

Uttak strømkilde

Vis mer

Maksimal ampere

Vis mer

Fasene

Vis mer

Ekstra funksjonalitet

Vis mer
 
Rekker ikke ladekabelen alltid frem til elbilen? Nå finnes det en perfekt skjøteløsning for type 2-ladestasjoner der avstanden mellom ladestolpen og elbilen er for kort. Lad med en effekt på opptil 7,2 kW, 32 A, 1-faset, eller med 11 kW, 16 A, 3-faset
1 870 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20111250
Fra type 2 mode 3 til Schuko 230 V enfaset 16 A
2 700 NOK eks. mva
Vare.nr 20103922
Adapter ladekabel, fra type 2 til type 1
1 670 NOK eks. mva
 
Bruk EV-kontaktene våre til å lage egne eller reparere ødelagte ladekabler, så slipper du å kjøpe en helt ny, komplett kabel
827 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ladekabelen for ladestasjoner og deg med type 2-kontakt i kjøretøyet, dvs. de fleste europeiske bilmerker. Den spiraliserte funksjonen (fjæringen) gjør at kabelen ikke havner på bakken og blir skitten, slik at du slipper å dra med deg smuss inn i bilen.
1 940 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Alt som sitter løst, henger løst. Før eller senere må kabelen i ladestasjonen byttes ut. Hvis det ikke skyldes hærverk, så har den blitt slitt eller sprø i isolasjonen. Våre EV-reservekabler med åpen ende kapper du bare til riktig lengde og monterer direkte i laderen, som erstatning for den gamle eller ødelagte. Da slipper du å montere den løse kontakten, og du får en pålitelig og fabrikkmontert løsning.
1 620 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20103321
Elbilsadapter Typ 1 till Typ 2
987 NOK eks. mva
 
Med justerbar effekt unngår du risikoen for å overbelaste strømnettet når du lader kjøretøyet via en vanlig stikkontakt. Med vår justerbare ladekabel kan du gradvis stille inn effekten fra 6 A og oppover. Det gjør den perfekt også til motorvarmerkontakter, som ofte har sikring som tåler 6 A.
4 280 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ladekabelen for ladestasjoner og deg med type 1-kontakt i kjøretøyet, dvs. de fleste amerikanske og japanske bilmerker. Den spiraliserte funksjonen (den fjærende funksjonen) gjør at kabelen unngår å havne på bakken og samle mye smuss, som du drar med deg inn i bilen.
1 900 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Forlengerkabel for ladekabler av type 1 som er praktisk å ha med når en vanlig kabel ikke er nok.
1 620 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109651
Adapter CCS Combo 2 til CCS combo 1, 150 A, 0,3 m kabel
5 410 NOK eks. mva
 
Intelligent og effektiv bærbar elbillader som forenkler ladingen. Med justerbar effekt unngår du risikoen for å overbelaste strømnettet når du lader kjøretøyet via en vanlig stikkontakt. Med denne justerbare ladekabelen kan du trinnvis justere effekten fra 6 til 16 A, eller fra 6 til 32 A, avhengig av modell
6 560 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Holderen for ladehåndtaket gjør installasjonen penere og holder kabelen unna smuss og væske på bakken. Perfekt hvis du, som på bildet, velger å ha ladeelektronikken trygt montert på den andre siden av veggen.
143 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109781
Stoffveske for opptil 10 m ladekabel
87,70 NOK eks. mva
Vare.nr 20117448
Adapter CCS Combo 2 till CCS combo 1, 250A
3 780 NOK eks. mva