Meny

Smarte verktøy som gjør hverdagen enklere
Smarte verktøy som gjør hverdagen enklere

Smart og praktisk

Vi har mange hundre helt unike produkter som sjelden får sin rettmessige plass i rampelyset, fordi du ikke vet at de finnes og heller ikke leter etter dem. Ofte utfordrer de etablerte løsninger og tilbyr noe smartere.

Ta de låsbare strømkablene som eksempel. De sitter i alle datamaskiner og alt IT-utstyr, men til tross for at det kan føre til store skader hvis en kabel løsner, er det få som tenker på det. En låsbar kabel koster bare noen tiere ekstra, og det er den rimeligste forsikringen du kan kjøpe mot utilsiktet strømbrudd. Hvis du lurer på om de sitter godt fast, kan du ta en titt på denne morsomme filmen som den japanske distributøren har laget

Men også SMS-alarmen tilhører den samme kategorien. Mange liknende produkter varsler kun for temperatur, mens denne har et innebygd batteri som sørger for at enheten også kan varsle ved strømbrudd. Dette er helt sentralt, siden temperaturalarmen ellers ville uteblitt hvis strømbruddet inntreffer før.

Verktøypakkens plassering i denne kategorien skyldes først og fremst prisen. Et utmerket verktøysett for under 200 kroner – som til og med inneholder en kabeltester. Alt i en hendig veske. Perfekt for både nettverksamatører som pusler med hjemmenettverket og profesjonelle IT-bedrifter som ikke strekker datanettverk daglig.

Produktområder

 
Kompakt med nesten ubegrensede programmeringsmuligheter, maskinvare- og/eller programvaremessig, gjør X-keys XK-24 til et virkelig mangfoldig tastatur. Det har et robust ytre med myke kanter som beskytter mot støt og fall. Tastene kan lett rokkeres om, forstørres eller tas bort for å skape den designen som passer dine formål.
3 830 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 127-0013
16GB USB3.1Gen1/5Gbps
150 NOK eks. mva
Vare.nr 133-4812
CFP2 til QSFP28 adapter
5 510 NOK eks. mva
Vare.nr 104-4090
Setup.exe for enklere installasjoner
2 420 NOK eks. mva
 
Den låsbare kontakten er universell og passer i alle han-kontakter, uavhengig av produkt. Det gjør det enkelt å oppgradere eksisterende installasjoner med en ny og sikrere strømforsyning, uten at man trenger å gjøre noe annet enn å bytte strømkabelen.
80,70 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
10 Gigabit Ethernet på kobber kan nå endelig brukes på SFP+. De fleste merkevareprodusentene har ikke dette i sitt sortiment, og derfor identifiserer denne seg som en SFP+ SR, DAC eller lignende for å fungere korrekt.
1 750 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå kan du konvertere til den bølgelengden, fibertypen eller datatypen du vil, så lenge SFP-ene har samme hastighet. Den har altså ikke 3R-funksjonaliteten som gjør det mulig å blande ulike hastigheter, men er til gjengjeld betydelig billigere enn andre.
1 280 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå kan nesten enhver aktivitet brukes for å styre en datamaskin. I relé-tastaturet lagrer du alle kommandoer, tekststrenger og musbevegelser som du ellers hadde måttet skrive på det vanlige tastaturet.
2 300 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
3D-utskrift har revolusjonert småskalaproduksjon av tilpassede deler. Små, tykke og kantete detaljer bli vanligvis bra. De er sterk og ganske nøyaktige. Men lange og tynne deler bli ustabile, bøyer og tåler ikke nyttelast. UniQB er den nyskapende løsningen som gir deg stabile 3D-strukturer som supplemerer detaljene du produserer i skriveren.
50,80 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 109-5150
Veske med LAN-tester, klemtang, avisolerer og IDC-verktøy
263 NOK eks. mva
 
Den første virkelig gjennomtenkte hakefrie Cat6 patchkabelen på markedet hittil. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet sørger for at minimal kraft trengs for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastuben trenger for å ikke skli av festet når kabelen trekkes bakveien på trange steder og kabelvaser.
48,90 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med OnTime digitale klokker fra Inova kan du stille inn hele bygningen til korrekt tid, uten å behøve hverken strømforsyning eller serieport, kun en nettverkskabel. De støtter PoE etter 802.3af og tidsprotokollen SNTP og er egnet for både våre egne som andre tidsservere på markedet.
6 590 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 121-8010
8-port universell ladestasjon 2.1 A/port
4 615,50 NOK 5 430 NOK Listpris eks. mva
 
Beskytt kritiske forbindelser med låsbare UTB nettverkskabler så slipper du risikere alvorlige driftsforstyrrelser på grunn av uaktsomhet eller forsett. En utmerket måte å tydelig signalere viktigheten av at en forbindelse ikke kobles ut.
123,25 NOK 145 NOK Listpris eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 125-0048
HDCP 2.2 til HDCP 1.4, HDMI inn/ut
555 NOK eks. mva
 
Denne forlengelses- og distribusjonsløsning kan brukes enten som en forlengelse punkt-til-punkt, fra ett punkt til mange eller som flere separate videostrømmer innenfor samme nettverk.
1 380 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Klebematten er en limbehandlet plastfilm som effektivt fjerner det siste fine støvet fra sko og vognhjul. Perfekt til laboratorier, operasjonsrom, forskningsrom og datahaller.
320 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 112-1232
Pocket LAN tester
890 NOK eks. mva