Meny

Buntebånd i plast eller nylon

Mye mer enn bare et stykke plast og ment for å fungere i mange forskjellige miljøer og i lang tid i mange forskjellige løsninger og funksjoner. Det er mange viktige parametere å vurdere som miljø, innendørs / utendørs, UV, brannbestandig, kjemisk motstand, metalldetekterbar, gammastråling, varmebestandig osv.
Panduit er i dag en kjent og er verdensledende innen buntebånd. Etter mange års utvikling som nå garanterer høy kvalitet og sikkerhet. Produktene er designet for å møte miljø-, sikkerhets- og industristandarder inkl. ROHS, UL, CSA, CE og ISO.

  • Bevist kvalitet som fungerer i praksis. Kundene stoler på Panduit for deres pålitelige kablings- og infrastrukturprodukter.
  • Veldokumenterte produkter som følger standardene og spesifikasjonene i din bransje, slik at du ikke trenger å bruke tid på å lete. Produktene oppfyller eller overgår kravene for å sikre at du får best mulig resultat.
  • Kunnskap og kundedrevet innovasjon der vi sammen med kunden utvikler prototyper, forsker, tester og utvikler praktiske løsninger på problemene innen elektrisk infrastruktur du måtte møte.

Selvfølgelig jobber vi også med andre merker og løsninger for smart og smidig montering. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

32

Lengde (mm)

Bredde (mm)

Tykkelse (mm)

Max Diameter (mm)

Min driftstemperatur(C)

Max driftstemperatur(C)

Materiale

Vis mer

UV-bestandighet

Vis mer

Farge

Vis mer
 
Buntebånd som vil rydde opp i installasjonen og gir det beste resultatet for innendørs bruk. Her får du et standard Nylon 6.6 buntebånd for de fleste generelle bruksområder.
57 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Borrelåsbånd i flere farger, og som du enkelt kan klippe til ønsket lengde. Kan brukes til de fleste oppgaver der du må bunte kabler.
73,50 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20112589
178x19,1 mm (100 stk.)
3 160 NOK eks. mva
3 310 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Pandiut Tefzel-kabelstrips når applikasjoner krever maksimal motstand mot spenninger som kjemikalier, gammastråling, UV-stråling og ekstremt høye og lave temperaturer.
620 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Alt-i-ett-kabelstrips - her får du en versjon som er både varme- og værbestandig, men som også har høy UV-beskyttelse, noe som gir større motstand mot ultrafiolett lys.
764 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med en elastisk strips får du pålitelig og bedre bunting av både fiber og kobberkabler for de fleste krevende miljøer.
35,40 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Buntebånd når du vil at det skal være så mykt og beskyttende som mulig. Justerbar, åpen og gjenbrukbar om og om igjen.
252 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduits værbestandige låsbare strips av nylon 6.6 er utviklet for de fleste generelle oppgaver utendørs, samtidig som de har konsekvent ytelse og pålitelighet. Riktige buntebånd for utendørs bruk gir lengre levetid og bedre økonomi over tid.
65,50 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med den krokutstyrte kabelholderen blir det enkelt å feste kabelstammer i rack, kanaler eller undertak. Men du får også en mer følsom og naturlig bøy der risikoen for å skade en enkeltkabel i stammen minsker. Nylonbåndet er av borrelåstype og gir den justerbare diameteren du trenger for å passe ulike tykkelser med kabelstammer.
37,40 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Det finnes kabelstrips for de fleste miljøer, men det er utrolig viktig å velge riktig. Motstand mot kjemikalier krever riktige kabelstrips som oppfyller tøffe krav. Polypropylen med sin karakteristiske grønne farge har høy bestandighet mot kjemikalier.
619 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
989 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
2 740 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduit varmebestandig Nylon 6.6 buntebånd tilpasset de fleste høytemperaturapplikasjoner opp til hele 115 °, innendørs (kan også brukes utendørs).
513 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduits værbestandige Nylon 612 når 12 ikke er tilstrekkelig. Her er det buntebåndet som varer lengst i et utemiljø med en levetid på 20 år utsatt for UV-stråling. Nylon 612 gir også bedre motstand mot sinkklorider og fortynnede syrer.
1 140 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduit brannsikre og låsende kabelstrips passer godt når miljøet krever noe ekstra. Klassifisert og testet i henhold til UL 94V-0 for innendørs bruk.
1 140 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
7 190 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
4 010 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
To kabelstrips i Panduit Pan-Ty-serien som er tilpasset og konstruert for å møte strenge krav fra bransjer som næringsmiddel-, drikkevare- og legemiddelindustrien..
242 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 138-2070
1,2m kardborreband på rulle
86,50 NOK eks. mva