Meny

Buntebånd i plast eller nylon

Mye mer enn bare et stykke plast og ment for å fungere i mange forskjellige miljøer og i lang tid i mange forskjellige løsninger og funksjoner. Det er mange viktige parametere å vurdere som miljø, innendørs / utendørs, UV, brannbestandig, kjemisk motstand, metalldetekterbar, gammastråling, varmebestandig osv.
Panduit er i dag en kjent og er verdensledende innen buntebånd. Etter mange års utvikling som nå garanterer høy kvalitet og sikkerhet. Produktene er designet for å møte miljø-, sikkerhets- og industristandarder inkl. ROHS, UL, CSA, CE og ISO.

  • Bevist kvalitet som fungerer i praksis. Kundene stoler på Panduit for deres pålitelige kablings- og infrastrukturprodukter.
  • Veldokumenterte produkter som følger standardene og spesifikasjonene i din bransje, slik at du ikke trenger å bruke tid på å lete. Produktene oppfyller eller overgår kravene for å sikre at du får best mulig resultat.
  • Kunnskap og kundedrevet innovasjon der vi sammen med kunden utvikler prototyper, forsker, tester og utvikler praktiske løsninger på problemene innen elektrisk infrastruktur du måtte møte.

Selvfølgelig jobber vi også med andre merker og løsninger for smart og smidig montering. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

30

Lengde (mm)

Bredde (mm)

Tykkelse (mm)

Max Diameter (mm)

Min driftstemperatur(C)

Max driftstemperatur(C)

Materiale

Vis mer

UV-bestandighet

Vis mer

Farge

Vis mer
 
Buntebånd som vil rydde opp i installasjonen og gir det beste resultatet for innendørs bruk. Her får du et standard Nylon 6.6 buntebånd for de fleste generelle bruksområder.
57,60 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduits værbestandige låsbare strips av nylon 6.6 er utviklet for de fleste generelle oppgaver utendørs, samtidig som de har konsekvent ytelse og pålitelighet. Riktige buntebånd for utendørs bruk gir lengre levetid og bedre økonomi over tid.
66,20 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Borrelåsbånd i flere farger, og som du enkelt kan klippe til ønsket lengde. Kan brukes til de fleste oppgaver der du må bunte kabler.
75,80 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
3 160 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20112589
178x19,1 mm (100 stk.)
1 680 NOK eks. mva
 
Buntebånd når du vil at det skal være så mykt og beskyttende som mulig. Justerbar, åpen og gjenbrukbar om og om igjen.
268 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Alt-i-ett-kabelstrips - her får du en versjon som er både varme- og værbestandig, men som også har høy UV-beskyttelse, noe som gir større motstand mot ultrafiolett lys.
772 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
4 050 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduits værbestandige Nylon 612 når 12 ikke er tilstrekkelig. Her er det buntebåndet som varer lengst i et utemiljø med en levetid på 20 år utsatt for UV-stråling. Nylon 612 gir også bedre motstand mot sinkklorider og fortynnede syrer.
1 150 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 104-0080
200x20mm med krok, blå
37,10 NOK eks. mva
 
Med en elastisk strips får du pålitelig og bedre bunting av både fiber og kobberkabler for de fleste krevende miljøer.
17,90 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Pandiut Tefzel-kabelstrips når applikasjoner krever maksimal motstand mot spenninger som kjemikalier, gammastråling, UV-stråling og ekstremt høye og lave temperaturer.
626 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
2 830 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
999 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
To kabelstrips i Panduit Pan-Ty-serien som er tilpasset og konstruert for å møte strenge krav fra bransjer som næringsmiddel-, drikkevare- og legemiddelindustrien..
244 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Det finnes kabelstrips for de fleste miljøer, men det er utrolig viktig å velge riktig. Motstand mot kjemikalier krever riktige kabelstrips som oppfyller tøffe krav. Polypropylen med sin karakteristiske grønne farge har høy bestandighet mot kjemikalier.
637 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduit brannsikre og låsende kabelstrips passer godt når miljøet krever noe ekstra. Klassifisert og testet i henhold til UL 94V-0 for innendørs bruk.
1 150 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduit varmebestandig Nylon 6.6 buntebånd tilpasset de fleste høytemperaturapplikasjoner opp til hele 115 °, innendørs (kan også brukes utendørs).
518 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduits værbestandige Nylon 12 når 6.6 ikke er nok. Her får du riktig løsning når kravene er høyere til lengre levetid og også bedre motstand mot kjemiske stoffer.
7 960 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
7 360 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter