Meny

Datasenterløsning

Åpne nettverk er basert på standard, whitebox-maskinvare med et vell av uavhengig, åpen programvare for NOS, SDN, virtualisering og skystyring. Operatører av store datasenter har hatt fordelen med åpne nettverk. Det reduserer utgiftene til nettverksutstyr, automatisert og akselerert bruk av nettverkskapasitet og tjenester, bedre kontroll over utviklingen av utvidede nettverkstjenester, fleksibilitet til å arbeide med bransjeledende leverandører, samt lavere driftsutgifter.

Disse fordelene med åpne nettverk er nå tilgjengelige for mange flere oppgaver. Offentlige og private skydatasenter rulles ut med nettverk basert på åpne TOR- og spine-switcher. Åpne nettverk oppfyller telekommunikasjonsleverandørers behov for ny og sentralisert kontorarkitektur, levering av administrerte tjenester, overvåkning og analyse av nettverk, samt internettutvekslinger. Virksomheter ruller ut åpne nettverksløsninger utenfor datasentrene sine, i distribusjonsanlegg, PoE-nettverk for trådløs tilgang og sikkerhetsoppgaver, samt nettverk på campus.

Edgecore Network er bransjeledende for åpne nettverk

Sammen med teknologi- og kanalpartnere leverer Edgecore Networks bransjeledende løsninger for åpne nettverk for skydatasentre, telekommunikasjon og entreprisekunder.

 • Edgecore Networks er en Accton-bedrift som bruker nettverksteknologien, utviklingskapasiteten og fabrikkene til Accton Technology Corporation, den største ODM-en for nettverk.
 • Edgecore Networks leverer ToR- og spine-switcher til Facebook og andre store skyoperatører. Switchene oppfyller de strengeste kravene til ytelse, skalerbarhet og pålitelighet.
 • Edgecores switch AS5712-54X 10G var den frøste switchen som ble godkjent av Open Compute Project, noe som viser Edgecores innsats for åpen maskinvare. Edgecore Networks har også sendt inn ytterligere tre switcher til OCP: AS7700-32X, som er basert på Broadcom Tomahawk, som er bransjens første åpne 100G switch, 100G AS7500-32X, som er den første åpne switchen som er basert på Cavium XPliant, samt AS6712-32X, en kostnadsoptimalisert 40G-switch.
 • Edgecore Networks er bransjeledende og samarbeider med partnere og bransjegrupper for å validere og rulle ut åpne nettverk. Edgecore Networks tilbyr de fleste switchene med OCP ONIE-sertifisering. De fleste switchene støtter Open Network Linux og er en del av OCPs UNH-IOL Open Networking Test Services Consortium, som validerer bare-metal-switcher som kjører ulike NOS med ulike kabler/optikk.
 • Edgecore Networks switcher støtter bransjens bredeste utvalg av kommersiell og open source programvare, slik at kundene kan velge switching og SDN-arkitektur.
 • Edgecore Networks verdiskapende distributører, montører og forhandlere leverer et bredt tjenesteutvalg og infrastrukturprodukter som oppfyller kravene til leverandører av skytjenester, big data-bedrifter, telekomoperatører og bedrifter.

Kommersielle nettverksoperativsystemer 

Alle Edgecore Networks datasenterswitcher støtter Open Network Install Environment (ONIE) for automatisk installasjon av kompatibel NOS-programvare. Edgecore Networks arbeider med en rekke kommersielle NOS-leverandører for å kunne tilby NOS-alternativer for ulike bruksbehov og krav.

 • Cumulus®Linux® : Nettskalert Linux-operativsystem for nettverksmaskinvare, som gjør det mulig å bruke Linux-verktøy for administrering, utrulling, overvåking, utvikling av apper og styring.
 • Pica8® PicOS™ : Hybrid NOS som støtter tradisjonelle, switchbaserte L2- og L3-protokoller, pluss SDN-funksjonalitet via Open-vSwitch-basert (OVS) OpenFlow-grensesnitt for sentraliserte kontrollerapplikasjoner.
 • Switch Light OS® : Lett NOS som leveres som en del av sentralisert SND-applikasjoner fra Big Switch Networks® Big Tap™ Monitoring Fabric og Big Cloud Fabric™ for nettverksvisualisering.

Open source programvare

I tillegg til å støtte mange kommersielle NOS-løsninger, gjør Edgecore Networks det også mulig å velge open source programvare fra ledende utviklere. Med open source programvare kan nettverk rulles ut på helt åpne NOS-programvareplattformer. Man kan også levere en open source-plattform til operatører, montører og ISV-er, slik at de kan utvikle verdiskapende plugins og applikasjoner for switchen.

Accton og Edgecore Networks er aktive medlemmer i programvaresamfunnene OpenSwitch, OCP og ONF. Følgende open source programvare er tilgjengelig på Edgecore Networks’ åpne switcher.

 • OpenSwitch. Et fullstendig open surce og funksjonelt NOS som ble lansert i oktober 2015. Accton er chartermedlem i OpenSwitch-samfunnet og arbeider sammen med HP og andre medlemmer for å optimalisere OpenSwitch-funksjoner i åpne switcher.
 • Open Network Foundations (ONF's)Atrium open source SDN-distribusjon. Atrium-distribusjonen gir BGP-routingapplikasjon basert på Quagga, som kjøres via ONOS OpenFlow SDN-kontrolleren, og programmerer Edgecore Networks AS5712-54X og AS6712-32X open network-switcher.
 • Open Network Linux (ONL). ONL er det OCP-godkjente NOS som kjører på alle Edgecore Networks’ åpne switcher. NOS-et er en plattform for OpenFlow og andre videresendingsagenter, samt for verdiskapende utvikling av switchprogramvare.
 • OCP Switch Abstraction Interface(SAI). OCPs standard abstraksjonsgrensesnitt gjør det mulig å porte NOS-programvare til maskinvaren i switchen basert på switchens ASICs fra ulike leverandører. Edgecore Networks’ åpne switch AS7500-32X 100G støtter SAI.

leaf and spine core

 1. Leaf and spine-arkitektur skaleres fra L2 for titalls rack til L3 for tusenvis av rack.
 2. L3 ECMP-topologi gir en skalerbar og solid løsning med non-blocking spine.
 3. Folded CLOS fabric gir nettverksstøtte for SDN, virtualisering og skyprogramvare.

leaf and spine table