Meny

 • Smart Fokus System

  For å få mest mulig ut av ditt HD-kamera, så er riktig fokus avgjørende. Når alt kommer til alt, så er et ufokusert HD-kamera bare sløsing med piksler. Best mulig fokus er helt avgjørende ved sikkerhetsoppgaver. Hvis kameraet ikke klarer å fange detaljerte bilder, så har det ingen funksjon.
 • Færre innbrudd og en tryggere skole med kameraer

  Rektor Bo Östenius har ønsket å montere kameraer i Hemmestadskolen i Värmdö i flere år. Elevene var ikke trygge i gangene, og ved ett tilfelle var det også et innbrudd ved skolen. I fjor høst investerte skolen mer enn 4,2 millioner kroner i datamaskiner til elevene. Da ble det nødvendig med kameraer i gangene.
 • Driftstemperatur

  På grunn av ekstremvær som skyldes klimaendringer, blir det stadig mer vanlig med unormalt høye eller lave temperaturer. Overvåkning utendørs har blitt stadig mer populært, og derfor blir det stadig viktigere å utvikle kameraer som tåler denne bruken.
 • Kameraer løste problemet med tyveri og innbrudd

  For Duschy AB ble det raskt et problem å ha store, uovervåkede lokaler i et industriområde i Kungälv. Vektere gikk runder om natten, men det hjalp ikke. Etter at bedriften monterte Vivotek-kameraer fra Direktronik i lagerlokalene, har problemet med tyveri og innbrudd opphørt.
 • Ofte ser tyvene rett i kameraet

  Ofte ser tyvene rett inn i kameraet når Next Levels Securitys overvåkningssystem fra Direktronik drar i gang. Blitsen overrasker dem, og de flykter istedenfor å fullføre innbruddet. Det gleder Roger Bäcklund – og ikke minst kundene hans, som sier at de sover bedre enn på lenge.