Meny

Kameraer løste problemet med tyveri og innbrudd

For Duschy AB ble det raskt et problem å ha store, uovervåkede lokaler i et industriområde i Kungälv. Vektere gikk runder om natten, men det hjalp ikke. Etter at bedriften monterte Vivotek-kameraer fra Direktronik i lagerlokalene, har problemet med tyveri og innbrudd opphørt.

I 2008 bygde Duschy AB et nytt lager på 6000 kvadratmeter i Kungälv. Duschy produserer produkter til baderom og dusjrom, og de leverer varene sine til grossister og detaljister rundt om i Sverige, og faktisk over hele verden. Nybygget ble rammet av innbrudd og tyveri, og Jesper Vidar, som er IT- og teknisk arkitekt hos Duschy AB, så etter en løsning.

– Jeg fant Direktronik og produktene deres under en messe i Gøteborg, og jeg falt for kamerasystemet som de presenterte, sier Jesper Vidar.

Duschy AB satset på et kamera- og overvåkningssystem, som i tillegg til bilder, dokumenterer hva som skjer i lokalene mens alarmen er slått på, og er koblet til lyd- og lyssignaler som utløses hvis alarmen går. I og utenfor lokalene i Kungälv er det montert rundt ti kameraer.

De skal bygge en kontordel, og da blir det aktuelt med ekstra kameraovervåkning. Monteringen av overvåkningssystemet klarer Jesper Vidar og kollegene hans selv.

– Jeg fikk et godt inntrykk av Direktronik og produktene deres, sier Jesper Vidar.

– Medarbeiderne er dyktige og hyggelige, og når vi har trengt hjelp fra Direktronik, har det fungert helt problemfritt.

Og det beste av alt:

– Siden vi monterte overvåkningssystemet fra Direktronik, har problemet med innbrudd opphørt helt, sier Jesper Vidar.

Nå satser Duschy AB på å ha Direktroniks kamerasystem på alle anleggene sine rundt om i verden. Kameraene løste problemet Siden vi monterte ovevåkningssystemet fra Direktronik, har problemet med innbrudd opphørt helt, sier Jesper Vidar, IT- og teknisk arkitekt hos Duschy AB.