Meny

Smart Fokus System

For å få mest mulig ut av ditt HD-kamera, så er riktig fokus avgjørende. Når alt kommer til alt, så er et ufokusert HD-kamera bare sløsing med piksler. Best mulig fokus er helt avgjørende ved sikkerhetsoppgaver. Hvis kameraet ikke klarer å fange detaljerte bilder, så har det ingen funksjon.

Vivotek smart fokus system hjelper deg med dette. Systemet er tilgjengelig i tre ulike versjoner: Focus assist, Remote Focus og Remote Back Focus.

Focus assist gjør at man raskere og enklere kan justere fokus på et kamera som allerede er montert.  Ved et enkelt knappetrykk på kameraet, så vises en indikator på den tilkoblede datamaskinen.  Kameraet bestemmer den beste fokusverdien og viser resultatet på skjermen.  Deretter kan fokus justeres på kameraet slik at verdien tilsvarer den optimale verdien.

Focus assist

Remote Focus er en løsning når kameraet allerede er montert og tatt i bruk. Å kunne finjustere fokus eksternt er en svært nyttig funksjon for overvåkningskameraer, siden de ofte er montert på steder hvor det er vanskelig å komme til. Med Remote Focus kan brukeren enkelt justere fokus og kameraer med objektiv med trinnmotor via kameraets grensesnitt.

Remote Focus

Remote Back Focus gir ekstra kontroll over kameraets fokus ved hjelp av den tilkoblede og justerbare CCD/CMOS-sensoren. Installatøren kan justere avstanden mellom sensoren og linsen for å på den måten finjustere fokuset direkte fra kameraets programvare. Dette vil betydelig redusere tiden som man normalt trenger til konfigurasjon – både ved montering, men også senere.

Remote back focus

Relaterte komponenter