Meny

Vare.nr 20100209

To i ett – temperatur og overvåkning

Fullstendig synlig kontroll over temperaturen din. Nå kan du overvåke alt utstyret ditt både synlig og ved hjelp av temperatur. Kameraet er utstyrt med både overvåkningskamera og varmekamera, og det passer svært godt til serverrom/datasenter, ladestasjoner (bil), strømskap og produksjonsprosesser, men også andre steder der det er viktig å registrere endringer raskt. Les mer

Tilgjengelighet 0 st
Levering 2-10 dager
19 050 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Fullstendig synlig kontroll over temperaturen din. Nå kan du overvåke alt utstyret ditt både synlig og ved hjelp av temperatur. Kameraet er utstyrt med både overvåkningskamera og varmekamera, og det passer svært godt til serverrom/datasenter, ladestasjoner (bil), strømskap og produksjonsprosesser, men også andre steder der det er viktig å registrere endringer raskt.

  Her får du alt, og litt til, i en praktisk kameraløsning med 2 MP oppløsning for overvåkning og et separat kamera for varmeovervåkning. Med en termisk følsomhet på 65 mk i oppløsningen 256 x 192 får du garantert en detaljert presentasjon av varmeutviklingen.

  For en tydelig spesifikasjon over forskjellige varmeutviklinger har du opptil 17 forskjellige farger for å gjøre det enkelt å forstå overvåkningen. Du kan til og med velge hvordan kameraet skal løses ut, 20 punkter, 2 forskjellige linjer eller 16 regioner gjør at du enkelt kan overvåke der behovet er.

  Kameraet er tilpasset utendørs miljø ned til –20 grader, er IP66-klassifisert og er ikke større enn 65 x 45 x 95 mm. Enkel og praktisk montering for vegg, bord, og til og med magnet, slik at det kan flyttes raskt.

  Lagring kan gjøres på PC med medfølgende programvare for opptil 32 kameraer, NVR eller SD-kort (128 GB, medfølger ikke).

  Det finnes flere data, se PDF.

  Hurtigoversikt:

  • Overvåkningskamera 2 MP 1920 x 1080
  • Varmekamera 256 x 192
  • H.265, H.264, MJPEG
  • IP66
  • –20 ~ +60 grader
  • Metall
  • Onvif
  • Digital inn/ut

   

 • Teknisk spesifikasjon

  Model camera
  Thermal detection
  Environment Camera
  Outdoor
  Protection cast
  IP66
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 128-2280
 Temperaturdeteksjonskamera
53 500 NOK eks. mva
 
Med F1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En smart og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen.
7 120 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå finnes det endelig en kapslet versjon av gulvskapet Golskåpet F1. Nye Fs1 får du nå med IP54 klassifisering som kan plasseres i de fleste miljøer der kravene er ekstra høye. Samme smarte konstruksjonsplattform som tidligere, som underletter installasjonen. Du kan velge å kjøpe med eller uten kjøling avhengig av dine krav og ønsker.
20 180 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
HWG-STE Nettverkstermometer er et flott verktøy i alle nettverkstilkoplede miljøer der det stilles høye krav til kontrollert temperatur og luftfuktighet. Eksempler på bruksområder for et IP-termometer kan være alt fra temperaturovervåking av varmesystem, AC-anlegg, kjøleskap/fryser, serverrack og dataskap.
1 470 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0001
USB Temperatur datalogger med alarmfunksjon –30 til +70 ℃
489 NOK eks. mva
 
Lettinstallert nettverkstermometer for små og store behov. Å kunne veksle mellom kablet PoE – IEEE 802.3af eller WiFi – 802.11 b/g/n (2,4 GHz) i en og samme overvåkningsenhet gir rask og problemfri installasjon. Innebygd webserver med pushprotokoll gjør det enkelt å overvåke data via produsentens skytjeneste SensDesk (gratis for opptil ti enheter). Strømadapter og en temperatursensor er inkludert ved levering.
2 410 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter