Meny

Automatisk omstart av IP-kamera eller annet nettverkstilkoblet utstyr

Slik gjør du for å kunne automatisk starte et overvåkningskamera på nytt uten å måtte bry deg med programmering, skript, kostbar programvare og skytjenester.

Kritiske applikasjoner, som overvåkningsystemer, må fungere 24/7. Bortsett fra at et overvåkningskamera som henger seg og ikke lenger fungerer er en sikkerhetsrisiko, så er det både tidkrevende og kostbart å sende ut en servicetekniker for å fysisk starte det på nytt manuelt på stedet. Og hvis du ikke kan kontrollere kameraene dine konstant, kan det ta lang tid før du oppdager et kamera som ikke fungerer.

Et nettrelé er en smart og kostnadseffektiv løsning for å automatisk overvåke og ved behov starte overvåkningskameraer på nytt uansett merke. Det er kompatibelt med alle typer IP-kameraer og alt opptaksutstyr, NVR og DVR.

Oppsett og omstart

Ved å besøke nettreleets interne grensesnitt kan du, direkte fra nettleseren eller mobilen, gjøre alle innstillinger som kreves for å kontrollere alle typer nettverkstilkoblede produkter. 

Nettreleet kontrollerer at tilkoblet overvåkningskamera fungerer ved å pinge det. Hvis kameraet ikke svarer på pinget, betyr det at det ikke fungerer. Du velger selv med hvilket tidsintervall du ønsker at nettreleet skal pinge. Du kan også stille inn hvor mange pingfeil du godtar før det tilkoblede overvåkningskameraet skal startes på nytt. Du kan også bestemme hvor lang tid det skal ta fra omstart til neste ping.

Men hvordan gjør man det for å automatisk starte et IP-kamera på nytt ved hjelp av nettreleet vår?

  1. Koble nettreleet direkte til strømtilførselen på overvåkningskameraet ditt
  2. Strømsett nettreleet, og koble det til samme nettverk som kameraet
  3. Gå til nettreleet via IP-adressen, og gå til kontrollsiden
  4. Konfigurer nettverksinnstillingene, og bestem når og hvordan du vil at omstarten skal gjøres

Etter oppsettet vil releet begynne å pinge IP-kameraet ditt eller annet tilkoblet nettverksutstyr. Hvis enheten slutter å svare på ping, vil releet automatisk slå av og på strømforsyningen og starte på nytt.

Hvis du vil starte enheten på nytt manuelt, kan du gjøre det direkte i nettreleets grensesnitt via nettleseren eller mobilen din.

 

 

Produktområder

Relaterte komponenter

Vare.nr 119-0230
WebRelay er et lettanvendelig og mangfoldig produkt som gir deg tilgang til alarm-/styringsporter via Internett. En ekstra interessant egenskap er muligheten til å koble to enheter "rygg mot rygg" M2M, og dermed få en transparent forlengelse av en I/O-port eller en alarm via IP.
1 390 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0296
Programmerbar, nettverkstilkoblet I/O-kontroller for industriell IoT. Skap avanserte logiske kommandoer uten behov for programvare, skytjeneste eller annen spesiell programmering. Konfigureres direkte i nettleser eller gratis app. Kan fungere som masterkontrollenhet og overvåke 100 digitale innganger eller reléporter fra inntil 32 andre I/O-moduler.
2 950 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0233
X-310S er en allsidig fullverdig I/O over Ethernet-modul med fire 1 Amp reléer, fire optisk isolerte digitale innganger, Voltmeter for å overvåke og logge eksempelvis et batteri, innebygd minne. X-310S kan styre inntil 16 tilkoblede reléer på avstand. NTP-server og kalender for automatisk styring etter skjema. Nettserver og brukervennlig nettgrensesnitt.
3 760 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0234
WebRelay X-301 er en serie produkter med nettverkstilkoblede I/O-porter med en rekke smarte funksjoner. Innebygd nettserver, ingen programvare kreves for å kontrollere portene via din nettleser. Alarm via SNMP, e-post.
2 550 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-1550
Remote Power Switch & Auto Reboot, 2DI, 2DO, 3 Tempsensorer
2 980 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter