Meny

Ta kontroll over bilens lasterom

Enten det er en eller hundre lasterommene overvåke gir deg HWg-Ares full kontroll. Uansett formål kan du være trygg på at Ares logger alle data og varsler deg slik du ønsker.

Ved transport av kjøle- og frysevarer er det kanskje mest kritisk å overvåke temperatur, luftfuktighet og ventilasjon, mens andre typer transporter også krever kontroll over om det er mennesker i lasterommet, om dørene har blitt åpnet eller har stått åpne over tid, GPS-plassering med mer. 

Enkel installering

Hele oppsettet gjøres direkte i maskinvaren, det kreves ikke ekstern programvare. Du trenger bare et SIM-kort og kontakt med mobilnettet. Du er oppe og går på bare noen minutter.

Innebygd batteridrift og lagring garanterer full funksjonalitet selv i nødsituasjoner
Internminnet på 2 MB lagrer cirka 170 000 før de første verdiene overskrives, noe som ved normal bruk rekker til ett år. Batterikapasiteten er også god og rekker til flere timers drift ved strømbrudd. Tiden avhenger av hvor mange, og hvilken type sensorer som er koblet til.

Full historikk og bevis

Alle data logges internt i enheten eller overføres automatisk via GPRS til ekstern database, for eksempel HWg-PDMS. HWG-PDMS er en programvare som hjelper deg å samle inn data fra alle enheter, uansett hvor mange kjøretøy du har. For eksempel krever transport av næringsmidler ofte dokumentasjon på at transporten er utført i samsvar med Næringsmiddeltilsynets forskrifter for temperatur. Med PDMS samles alle data i en database, og deretter kan all historikk vises i grafer, som gir en rask og tydelig oversikt over verdiene fra de tilkoblede sensorene for en valgfri tidsperiode.

Sensorer

Velg fra en rekke sensorer og givere. Hvis du ikke finner det du leter etter, så kan du kontakte oss. Vi finner den sensoren du trenger.

Relaterte komponenter

Vare.nr 119-0600
HWg-PDMS hjelper deg å samle inn data og historikk fra dine HWg-sensorer. Data lagres i database og vises i diagrammer som gir deg et raskt og tydelig bilde av tilkoplede sensorers verdier over valgfri tidslinje.
2 020 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter