Meny

IP-styrt relé øker tryggheten for personell i utsatte og truende situasjoner

NetAlert er en personalarm som har blitt utviklet for å øke tryggheten for personell i utsatte situasjoner. Alarmen brukes i mange ulike bransjer, alt fra kommuner, sosialkontor, fylkeskommuner, skoler og verdisentraler til transportselskaper.

Vi har brukt flere ulike typer nettverksenheter med relé eller enheter hvor vi kobler til et relé. Men disse har ikke vært pålitelige. Enten har de mistet kontakten, eller så utløses releet ved strømbrudd eller strømtopper. HWg-ER02b I/O fra Direktronik AB løser dette problemet for oss. Vi kan stole på at det finnes tilkobling og at releet fungerer i alle situasjoner, sier Sven Jonsson, tekniker hos Attendit AB, som har utviklet NetAlert.

NetAlert øker tryggheten hos medarbeiderne, samt bidrar til at truende situasjoner kan dempes slik at behovet for å tilkalle for eksempel vektere blir mindre. Dette ved at en medarbeider som opplever en truende situasjon, men mener at situasjonen ikke har blitt så alvorlig at vektere eller politi må tilkalles, kan utløse en stille alarm til kollegenes datamaskiner og mobiltelefoner og raskt få hjelp. Mange ganger er det tilstrekkelig at flere mennesker kommer til for å roe ned situasjonen.

Sven forklarer videre at i tillegg til alarm til datamaskinen sin, ønsker mange kunder også ytterligere alarm i form av lamper og sirener som tennes i rom hvor det ikke er PC-er, for eksempel pauserom. Til dette har man tidligere brukt flere ulike typer nettverksenheter med relé eller enheter hvor man kobler til et relé. Men disse har ikke vært pålitelige. Enten har de mistet kontakten, eller så utløses releet ved strømbrudd eller strømtopper. HWg-ER02b løser dette problemet for oss. Vi kan stole på at det finnes tilkobling og at releet fungerer i alle situasjoner, sier Sven.

HWg-ER02b er en robust, DIN-montert enhet med to DI, digitale innganger, som kan motta alarm fra annet utstyr, to individuelt styrbare reléporter 230 V / 16 A, og i tillegg har den en seriellport som gjør at man kan nettverkstilkoble serielt utstyr. Serieporten nås via telnet eller som "native" com-port via driveren for virtuelle serieporter.

 NetAlert med HWg I/O controller

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du lurer på hvordan man på best mulig måte kan styre og kontrollere eksternt utstyr via nettverket. Ring oss på +46 (0) 8 52400700, eller send en e-post til info@direktronik.se

Klikk HER, så forteller Attendit mer om hvordan NetAlert kan hjelpe deg med å øke sikkerheten for deg og medarbeiderne dine. 

Produktområder

Relaterte komponenter

Vare.nr 19-0586
19-0586 - 2 DI/2 DO (110/230V 16A), 1xRS232 (full 9 wires), 100BaseTX
3 490 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter