Meny

Hvordan kan man teste USB-enheter over nettverket?

La oss presentere et alternativt bruksområde for den populære lade-/synkenheten EtherSync.

La oss presentere et alternativt bruksområde for den populære lade-/synkenheten EtherSync. Produktets primære oppgave er å lade og synkronisere smarttelefoner og nettbrett i krevende organisasjoner som helsevesen, skoler og serviceleverandører. Men det har også vist seg å være verdifullt til testing, spesielt når man ønsker maksimal ladestrøm fra alle porter, samtidig som man ønsker å teste mange enheter samtidig.

Ethersync

EtherSync har doble Gigabit Ethernet-porter. Dette for å kunne stables og tilby inntil 64 individuelle USB-porter, alle med full 2,1 A lading. Ved hjelp av programvarens sjenerøse presentasjon av status og data individuelt for portene, blir også de fleste testingeniører fornøyde. Men for den virkelig seriøse finnes det også et API som gir «fri» tilgang til portene ved hjelp av egne tilpasninger og integrasjon. 

Fordelen med nettverkstilkobling i forbindelse med testing er at man problemfritt kan la tester gå på skift mellom ulike land, slik at man kan dra nytte av kompetanse som ikke alltid finnes lokalt. Det kreves også færre prototyper, siden alle får tilgang til dem eksternt.

Hvis du vil vite mer om hvordan man kan teste USB-enheter, eller hvis du ønsker en annen spesialløsning, hører vi gjerne fra deg.

Produktområder

Relaterte komponenter

Vare.nr 21-8040
EtherSync er den nettverkstilkoblede lade- og synkroniseringsstasjonen for USB-enheter, med fjerntilgang og overvåkning.
7 240 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter