Meny

IoT med TIBBO TPS

Tibbo Tecknology er en av verdens mest lovende utviklere innenfor den nye grenen IoT, Internet of Things. Magasinet CIO Outlook har valgt ut de 25 mest lovende utviklerne, og Tibbo, med sin banebrytende plattform TPS (Tibbo Projekt System), får denne prestisjetunge utmerkelsen.

Tibbo

I -artikkelen beskrives bakgrunnen for at den modulære plattformen TPS, og også skytjenesten Aggregate, som førte til at juryen valgte Tibbo til listen «25 Most promising Internet of Things Solution Providers 2016».

Se på denne filmen for å la fantasien løpe løpsk rundt hva IoT og hva Tibbo kan bidra med.

Relaterte komponenter

Vare.nr 124-1200
Tibbo Project System (TPS) lar deg lage ditt eget unike automasjonsprodukt, klart til bruk i neste prosjekt eller til butikkhyllen. Komplett med emballasje og alt. Skreddersy løsningen din med nøyaktig de funksjonene du faktisk har bruk for og ikke betal for funksjoner du ikke kommer til å bruke.
1 220 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 124-1000
Tibbo DS1100-serien gir ordene "device server" en helt ny og hyggelig mening. En kul og praktisk design. Tibbo har med DS1100-serien tatt kontroll over nettverkstilkoplede serielle porter til et nytt spennende nivå og tilbyr også kontroll via skytjenesten AggreGate.
1 800 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
2 010 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter