Meny

Vare.nr 124-1000

Tibbo - Nå med PoE, Wi-Fi og display

Tibbo DS1100-serien gir ordene "device server" en helt ny og hyggelig mening. En kul og praktisk design. Tibbo har med DS1100-serien tatt kontroll over nettverkstilkoplede serielle porter til et nytt spennende nivå og tilbyr også kontroll via skytjenesten AggreGate. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 2
Levering 1-2 dager
1 710 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  160 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  299 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Produktbeskrivelse

  Tibbo DS1100-serien gir ordene "device server" en helt ny og hyggelig mening. Vi våger definitivt å si at dette, med god margin, er den mest gjennomtenkte produktfamilien for dette formålet noensinne, i en kul og praktisk design. Tibbo har med DS1100-serien tatt kontroll over nettverkstilkoblede serielle porter til et nytt spennende nivå og tilbyr også kontroll via skytjenesten AggreGate. Hvem hadde trodd at vi 10 år etter serieportens forutsagte død igjen skulle få introdusere en ny hypermoderne plattform i beste iPhone-ånd?

  PoE, WiFi og Display - du vil ikke være uten skjermen!

  Det trådløse tillegget gir deg ikke bare WiFi-tilgang, men også en fem-punkts skala på fronten som viser signalstyrken for tilkoblingen. Dermed slipper du tidkrevende tester eller å måtte leve med usikkerheten om rekkevidden til WiFi-nettet. PoE gir deg helt ny frihet til å plassere enheten der det er mest hensiktsmessig, uten hensyn til nærmeste stikkontakt. Skru den opp på veggen eller sett den i DIN-skinnen. Integrert tilbehør for dette følger med. Displayet (96x32 OLED) er et fantastisk hjelpemiddel allerede i standardutførelsen. Der kan du lese av IP-adresse, DHCP-tildeling, nettverksstatus, og med hjelp av programmerbarheten kan du bruke den til det budskapet du ønsker.

  Serielt til IP - inntil 3 kanaler per enhet!

  Med kanaler mener vi egentlig RS232-porter, men kun gjennom én enkelt DB9-kontakt. Avhengig av hvilket behov man har for øvrige kontrollsignaler i serieporten, kan disse "vendes" og brukes til RX/TX i stedet. På denne måten du kan få helt opp til 3,5 samtidige RS232-porter fra en enkelt kontakt (RX/TX, RX2/TX2, RX3/TX3, RX4 eller RX, TX, RTS, CTS, DTR, DSR, DCE)

  Allsidig DB9-kontakt - strømforsyning internt eller eksternt

  I tillegg til å kunne brukes som tre separate RS232-porter, kan du også strømforsyne det tilkoplede utstyret via 12VDC på en av stiftene eller velge å strømforsyne Tibboen i stedet (9-18VDC). Funksjonen er stillbar i programvaren.

  Programmerbar via Tibbo Basic direkte over nettverket

  Tibbo Integrated Development Environment (TIDE) er det moderne utviklingsmiljøet for alle mulige spesialtilpasninger av din Tibbo. Mange eksempelkoder og ferdige objekter er tilgjengeklig for å styre Tibbos ulike funksjoner. Lett oversiktlig og pedagosk, egner seg også for førstegangsbrukere. Du trenger ikke engang en egen enhet på skrivebordet, men kan kompilere og levere koden direkte over nettverket!

  AggreGate - skytjenesten som samler alle dine spredte enheter inkludert Tibbo

  Aggregate støtter hele 28 forskjellige protokoller og dekker snart så godt som alt bransjespesifikt utstyr fra marine NMEA-formål til Modus-systemer. Dette gir deg muligheten til å lage et skalerbart system til alt utstyr; raskt å sjøsette og med maksimal tilgjengelighet. AggreGate kan tilpasses helt etter ønske. Kontakt oss for mer informasjon og les gjerne mer om AggreGate her.

Alternativer for dette produktet