Meny

Slik åpner du garasjeporten med telefonen

Tenk så behagelig det hadde vært å kunne sitte i bilen og åpne eller stenge garasjeporten med smarttelefonen. Hvis du har en motordrevet garasjeport, så har vi styringen du trenger. Ingen fjernkontroller som krangler og blir borte. Det eneste du trenger, er telefonen din og vår GSM-styrte garasjeportåpner. Enkelt, sikkert og kostnadseffektivt.

Automatisk garasjeport SMS

Krever ingen programvare, ingen skytjenester, ingen kostbare månedsavgifter.

Koble strøm til den GSM-styrte garasjeåpneren og sett inn et SIM-kort, så er den klar til bruk. Ingen innviklet programvare, all konfigurering gjøres ved å sende SMS-kommandoer til enheten. Den har en reléutgang som du kobler til garasjeportens motor, samt to digitale innganger. I eksempelet på bildet har vi koblet til en stikkontakt til en av inngangene for å manuelt kunne åpne og stenge garasjeporten fra garasjen. Til den andre inngangen har vi koblet en dørsensor.

Ring gratis, send SMS eller bruk app

For å aktivere reléfunksjonen og på den måten åpne og stenge garasjeporten, så sender du en SMS med en kode. Du kan også bruke gradis-appen fra produsenten, og du kan helt enkelt ringe til enheten. Siden den tar imot anropet, men ikke svarer, er samtalen gratis.

Dørsensor og alarm via SMS

Ved å koble en dørsensor til garasjeåpnerens digitale inngang kan du bli varslet via SMS hvis noen åpner porten. Med andre ord en enkel, men effektiv innbruddsalarm for garasjen din.

Sikkerhet via autoriserte numre

Enheten konfigureres ved hjelp av SMS. Opptil fem forprogrammerte mobilnumre kan sende instruksjoner og ta imot alarmer fra enheten. Disse mobilnumrene må først godkjennes av en hovedbruker og beskytter dermed mot tilgang fra uvedkommende. Ved installasjon må du først deaktivere SIM-kortets PIN-kode.

SMS-alarm ved strømbrudd

Enheten har innebygd batteri slik at den rekker å sende en SMS-alarm selv ved strømbrudd. Hvis du vil, kan du altså få en SMS hvis garasjen mister strømmen. Det kan hende du har en fryser eller annet utstyr i garasjen som ikke tåler å stå uten strøm over tid.

  • 110–230 V AC reléutgang
  • Både 110–230 V AC og 12 V DC (maks. 200 mA) for strømmating av eksterne sensorer
  • To DI for eksterne sensorer, samt en temperatursensor
  • Kompakt design, 90 x 70 x 73 mm
  • Høy effekt 16 A 3600 W
  • Strømmating 110–230 V DC
  • GSM-styrt
  • Alarm på DI kan utløse 12 V reléutgang
  • SMS og telefonsamtale kan utløse 12 V relé samt 100–230 V AC

Produktområder

Relaterte komponenter

Vare.nr 19-0414
19-0414 - SMS-alarm, DIN-montering, Strømutfall, 2 DI, ett relé, Temp
1 060 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 19-0533
19-0533 - Sensor dørkontakt (for DI-port)
266 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter