Meny

Temperaturovervåking med alarmfunksjon
Temperaturovervåking med alarmfunksjon

Velg riktig produkt for temperaturkontrollen

Uønskede temperaturer, enten det er kulde eller varme, forkorter levetiden til nettverksproduktene dine, fører til kostbar nedetid og skader, dårlig arbeidsmiljø, matsvinn osv. Heldigvis er det enkelt å ta kontroll over situasjonen og få varsler i tide før det oppstår følgeskader. Her hjelper vi deg med å velge riktig produkt for din situasjon.

Hvordan skal jeg tenke, og hvordan velger jeg riktig produkt hos Direktronik?

  • Ta utgangspunkt i hvordan du vil koble til temperaturovervåkingen. Klikk på bildet nedenfor for å komme til riktig produktside, og bruk deretter filtreringen i venstre kant. Wi-Fi, RJ45, Mobilt, LoRaWAN.

Temperaturkontrollen (2).jpg

  • Tenk da gjennom om du bare er interessert i å være trygg på å motta alarmer ved uønsket temperatur, eller om du også ønsker historikk, temperatur over tid, mulighet for temperaturrapporter som PDF osv.

  • Til slutt, hvis du har flere steder å overvåke, bør du kanskje tenke på hvordan du enkelt kan få oversikt og kontroll på alle målepunkter? I denne situasjonen kan det være lurt å velge et produkt som kan kobles til sin skytjeneste.

Nedenfor nevner vi en rekke populære produkter med artikkelnummer i hvert område. 

Produkter larminsamling 2.JPG

 

Vil du vite mer eller få kvalifisert hjelp til temperaturovervåkingen og finne ut hvilke muligheter du har i virksomheten? Da står Direktroniks prisbelønte kundeservice klar for deg. Vi er enkle å få tak i, og vi svarer umiddelbart på chat, e-post eller telefon: +46 (0) 8 52 400 700. Og du? Ikke gå glipp av artiklene i Kunnskapsbanken. Abonner på nyhetsbrevet!

Produktområder

 
Hvis du har et mindre serverrom, butikklokale eller lager, eller et par rachskap med høye krav til riktig temperatur og luftfuktighet, er STE2 R2 det riktige valget. Fleksibel og enkel å plassere, siden den fungerer like bra trådløst, med Wi-Fi og med kablet Ethernet. Strømforsyning med PoE eller med medfølgende strømforsyning. Koble til opptil fem ledningssensorer for temperatur og luftfuktighet. Alarm via e-post eller SNMP hvis for eksempel temperaturen overstiger grenseverdiene dine. En IP67-klassifisert temperatursensor 3m medfølger.
3 360 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109256
Wi-Fi-sensor for temperatur, luftfuktighet, lux, vibrasjon
769 NOK eks. mva
 
Temperatur, luftfuktighet, lux med mer. En serie solide og fleksible loggere i flere utførelser som lar deg skreddersy overvåkingen.
2 460 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Alarm ved uønsket temperatur, samt slå på og av tilkoblet utstyr via app på mobilen eller etter tidsplan. Koble enheten til nærmeste stikkontakt for å komme raskt i gang med overvåkingen. Enkel, smart og pålitelig. Kraftig skytjeneste er inkludert. Alarm via e-post, SMS (valgfritt i skytjeneste) eller som pushvarsling i app hvis verdiene ikke er som ønsket. Temperatursensor er ikke inkludert, se under tilbehør.
744 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20103768
SMS-alarm 2G/4G ved uønsket temperatur og strømbrudd
890 NOK eks. mva
Vare.nr 20111216
4G, I/O 4DI, 2DO (relé), Serieport, Analog inngang
2 690 NOK eks. mva
Vare.nr 20109257
WiFi & SIM för temperatur, luftfuktighet & externa senorer
2 190 NOK eks. mva