Meny

Vare.nr 133-4123

SFP Singlemode 20km (LX) 1.25Gbps DDMI

En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som gir Gigabit-hastighet opp til 20km på singlemode-fiber. Les mer

Varianter

Ser du ikke oppsettet? Kontakt oss - vi hjelper deg til riktig løsning!
Tilgjengelighet webshop 117 st
Levering 1-2 dager
Butikk, Bergen 12 st
Planlagte leveranser 2024-07-29 500 st
347 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som gir Gigabit-hastighet opp til 20km på singlemode-fiber. 

  1000Base-LX er det opprinnelige navnet på standarden som kalles LX/LH eller LX10. Dette fordi den først hadde maksimal rekkevidde på bare 5km, men i takt med forbedret optikk senere 10km noe som er det LX/LH-standarden egentlig stipulerer. Prisforskjellen mellom moduler for 10km og 20km er liten og derfor spanderer vi de ekstra 10 kilometerne. LX-modulen fungerer også bra på multimode-fiber opp til 550m, men da bør man bruke en patchkabel med modal conditioning, se under "Kabling Fiber".

  Robust eller standard

  Våre standardmoduler tåler allerede ganske høye temperaturer (+85 °C), men for ekstreme lavtemperaturer og i omgivelser med store svingninger anbefales våre robuste/industrielle varianter som tåler -40 °C / +85 °C. De er bare marginalt dyrere enn standardmodulen og det er selvfølgelig aldri en ulempe å velge den uansett bruksområde. Alltid industrielle moduler til industrielle svitsjer!

  DDMI/DMI/DOM

  Digital Diagnostic Monitoring Interface, Digital Diagnostic Monitoring og Digital Optical Monitoring er alle forskjellige benevnelser på den ekstra overvåkningsfunksjonen som gir brukeren mulighet til å lese ut sanntidsparametere fra den optiske modulen. Med støtte for dette også i svitsjen kan alarmnivåer for avleste verdier bidra til raskere feilsøking og tidlige varselsignaler på forestående problemer. Eksempler på dette er påtiske inn- og utgangseffekter, temperatur, laser bias current (de analoge delene av modulen), målespenning etc. Alt etter standard SFF-8472 MSA.

  Power Budget: 11db

 • Tilbehør

  140 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  147 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Model SFP
  SFP
  Connector
  LC
  Interface
  Singlemode
  Data rate
  1.25Gbps
  Wavelength TX/RX
  1310
  Range *
  20
  DDMI
  Yes

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 20109402
100/1000 SFP till 10/100/1000Base-T
441 NOK eks. mva
Vare.nr 20113902
Industriell konverter RJ45-SFP
832 NOK eks. mva
 
Industriell omformer mellom fiber med 4 stk 10/100/1000M-porter i kobber og et SFP-spor, noe som gjør enhetens bruksområde allsidig. Den er tilgjengelig med eller uten POE og kan brukes i kategoriene sikkerhet, systemer for nettverksvideoovervåking, nettverksteknologi og andre bruksområder. Enheten håndterer en driftstemperatur mellom -40 °C og ca. +60 °C
1 200 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå kan du konvertere til den bølgelengden, fibertypen eller datatypen du vil, så lenge SFP-ene har samme hastighet. Den har altså ikke 3R-funksjonaliteten som gjør det mulig å blande ulike hastigheter, men er til gjengjeld betydelig billigere enn andre.
1 290 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-0276
2xSFP Gigabit, 2x10/100/1000TX
1 460 NOK eks. mva
 
I motsetning til multimode har en singlemodefiber bare én spredningsmodus, én bølgelengde av lys i fiberkjernen. Det betyr at det ikke er forstyrrelser eller overlapping mellom de ulike bølgelengdene som lyset stoppes av ved overføring av data over lange avstander.
136 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
I motsats till multimode har en singlemode fiber bara ett spridningsläge, en våglängd av ljus i fiberkärnan. Det betyder att det inte finns någon störning eller överlappning mellan de olika våglängderna för ljuset att stoppas vid din överföring av data över långa avstånd. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
153 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Singelmode-lasere fås i en rekke ulike energinivåer, vanligvis oversatt til rekkevidde i kilometer i vanlig språkbruk. En kraftig laser i for eksempel en SFP eller mediekonverter kan forårsake proble
161 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Når kravene og sikkerheten er høye, men du føler at en unik SmartKeeper Pro SFP-løsning er litt mer enn du kanskje trenger. Velg da i stedet å bruke våre nye fleksible SFP-låser.
636 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter