Meny

Vare.nr 133-1052

CWDM-muks - Flerdoble båndbredden på fiberkabelen

Muksen/demuksen leveres som standard med 4, 8, eller 16 kanaler. 4- og 8-kanalers fås i versjoner med og uten utvidelsesport. Utvidelsesporten gjør at du kan legge til flere kanaler ved et senere tidspunkt uten å ta hele kostnaden for ubenyttede kanaler direkte. Den enheten som du kjøper for utvidelse kan imidlertid ikke ha samme bølgelengder som den første enheten. Wideband-porten er akkurat som det høres ut, en bred port der du kan få inn et bredere spekter. Du kan for eksempel koble til en vanlig SFP som takler et bredere signal. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 2-9 dager
5 690 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Fleksibel løsning med 19” montering

  Muksen/demuksen leveres som standard med 4, 8, eller 16 kanaler. 4- og 8-kanalers fås i versjoner med og uten utvidelsesport. Utvidelsesporten gjør at du kan legge til flere kanaler ved et senere tidspunkt uten å ta hele kostnaden for ubenyttede kanaler direkte. Den enheten som du kjøper for utvidelse kan imidlertid ikke ha samme bølgelengder som den første enheten. Wideband-porten er akkurat som det høres ut, en bred port der du kan få inn et bredere spekter. Du kan for eksempel koble til en vanlig SFP som takler et bredere signal.

  Bølgelengdeverdt å tenke på

  I henhold til praksis utgår vanligvis bølgelengdene 1270 og 1390 nm fordi fenomenet water peak level oppstår i disse kanalene, altså at du oppnår såpass høy demping at du må unngå å bruke dem for å beholde kvaliteten i lenken. Med nyere fiber er konsekvensene av water peak begrenset, så hvis du virkelig ønsker det som kunde, kan CWDM MUX som bruker de bølgelengdene, tilbys. Da blir det maksimale antallet kanaler 18.

  Mangedoble båndbredden for en brøkdel av kostnaden

  Vanligvis ville du vært tvunget til å grave ned ytterligere fiberkabler eller øke hastigheten på eksisterende kabel. Å øke hastigheten på kabelen man har høres jo enkelt ut i utgangspunktet, men det medfører store investeringer i svitsjer og rutere som må oppgraderes eller erstattes hvis man for eksempel vil gå fra 1 Gbit til 10 Gbit.

  Bland hastigheter og protokoller - muksen er helt transparent!

  Siden muksen er passiv og bare deler (eller deler opp) de ulike bølgelengdene optisk, så har det heller ingen betydning hvilken hastighet som brukes. Du kan fritt blande 1G med 10G og 40G så lenge bølgelengdene ikke overlapper hverandre.

  Robust modell

  Er nå tilgjengelig i en robust modell for montering i kalde rom, som tåler vårt krevende klima ved temperaturer ned til –40 grader.

  Bruk vår CWDM-muks, så utnytter du kapasiteten til det maksimale! Muksene brukes i par, men selges som enkeltenheter.

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  WDM type
  CWDM
  Mount
  Rackmontering
  COM port
  Dual fiber
  Channels
  4
  Add-on
  Wideband
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
CWDM står for Coarse Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler deg seg ca. 40 THz (40000 GHz) med optisk båndbredde i det "lavdempede" spekteret. En 10G Ethernet-port bruker bare en brøkdel av plassen
1 050 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
CWDM står for Coarse Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler deg seg ca. 40 THz (40000 GHz) med optisk båndbredde i det "lavdempede" spekteret. En 10G Ethernet-port utnytter altså bare en brøkdel av den ledige plassen.
425 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter