Meny

Vare.nr 20100498

Elastisk strips som kan brukes flere ganger

Med en elastisk strips får du pålitelig og bedre bunting av både fiber og kobberkabler for de fleste krevende miljøer. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 76 st
Levering 1-2 dager
35,40 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Med en elastisk strips får du pålitelig og bedre bunting av både fiber og kobberkabler for de fleste krevende miljøer.

  Her slipper du risikoen med å stramme stripsen for hardt, siden du får en elastisk og praktisk løsning uten skarpe kanter som kan ødelegge kablene. Oppfyller UL 9v4-0 brannsikkerhetskrav, og er også halogenfri, slik at den kan installeres i de fleste krevende miljøer, for eksempel industri, og mange andre steder. Enkel å åpne og bruke på nytt, og kan brukes både innendørs og utendørs.

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Längd (mm) *
  216
  Bredd (mm) *
  12,7
  Tjocklek (mm) *
  2,3
  Max Diameter (mm) *
  59,7
  Material
  Thermoplastic Poly-Urethane
  UV-beständighet
  UV Resistant
  Min arbetstemperatur(C) *
  -57
  Max arbetstemperatur(C) *
  104
  Certifieringar
  RoHS Compliant
  Färg
  Black
  Förpackningsstorlek
  100
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Verktøy for praktisk og enkel tilkobling av RJ45-kontakter. Her trenger du bare ett verktøy for alle oppgaver – avisolering, pressing og klipping.
1 090 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 104-4090
Setup.exe for enklere installasjoner
2 490 NOK eks. mva
 
Når lyset ikke strekker til og du likevel trenger å se hva som skjer når det er mørkt, er IR-belysning løsningen! Vi kan i dag tilby IR-belysning for de fleste bølgelengder, avstander, strålingsvinkler og miljøer. Her får du IR-belysning for 850 nm med 6 stk. 2 W High Power LED og PoE, som er tilpasset for utendørs bruk ned til –30 grader og som er IP66-klassifisert.
935 NOK 1 100 NOK Listpris eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med Rackstuds serie II trenger du aldri mer å bruke en klassisk kassemutter. Monteringen går betydelig raskere, ikke minst når utstyret skal flyttes fra ett sted til et annet. Takket være tappene, kan utstyret henges på plass, og du slipper å balansere det i den ene hånden. Rackstuds gir sikrere montering, og du får tid til å gjøre andre ting.
169 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den første virkelig gjennomtenkte hakefrie Cat6 patchkabelen på markedet hittil. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet sørger for at minimal kraft trengs for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastuben trenger for å ikke skli av festet når kabelen trekkes bakveien på trange steder og kabelvaser.
50,90 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den første virkelig gjennomtenkte, hakefrie Cat6A-patchkabelen på markedet. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet, sørger for at det kreves minimalt med kraft for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastbuen trenger for ikke å skli av festet når kabelen trekkes inn bakveien på trange steder og i kabelvaser.
62,60 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Multimode er kostnadseffektivt for installasjoner der lengden ikke overstiger flere hundre meter. OM3 kreves for å nå makslengden 300 meter på 10 Gbit og er også tilpasset for 40 G og 100 G. Hver Direktronik-fiber gjennomgår en manuell 3D interferometertest som garanterer glasskjernens sentrering, slik at overføringsegenskapene optimaliseres. Det gir jevnt høy kvalitet, slik at du slipper komplisert feilsøking og kostbar etterservice.
91,40 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
I motsetning til multimode har en singlemodefiber bare én spredningsmodus, én bølgelengde av lys i fiberkjernen. Dette betyr at det ikke er noen forstyrrelser eller overlapping mellom de forskjellige bølgelengdene som kan stoppe lyset ved overføring av data over lange avstander. Hver Direktronik-fiber gjennomgår en manuell 3D interferometertest som sikrer sentrering av glasskjernen og dermed optimale overføringsegenskaper. Det gir jevnt høy kvalitet, slik at du slipper komplisert feilsøking og kostbar etterservice.
127 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Harnessflex tilbyr komplette løsninger for trekking og beskyttelse av strøm-, tele-, kobber- og fiberkabler. Gi kritiske forbindelser den riktige beskyttelsen mot skader som følger av mekanisk slitasje, væske eller korrosjon, slik at du slipper kostbare skader og reparasjoner.
946 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter