Meny

Vare.nr 20102389

Nettverksklokke for utendørs bruk med temperatur, PoE, GPS, NTP

Stor og tydelig informasjon med nettverkstilkoblet LED-display. Finnes i modeller med fire og seks tall. Med vår serie nettverksklokker/temperaturtavler er du alltid oppdatert med riktig tid, og også med riktig temperatur hvis du vil. Passer like bra utendørs, IP66, som innendørs. Forskjellige størrelser for forskjellige behov. Med de større modellene ser du tiden på opptil 100 meters avstand. Kan også kobles til sirene/høyttaler for alarmsignal, for eksempel i skolegården når friminuttet er over. Passer i idrettshaller, kjøpesentre, svømmehaller, lagerlokaler, i skolegården eller alle typer offentlige utemiljøer. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 1 st
Levering 1-2 dager
4 420 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Enkelt oppsett i nettgrensesnitt

  Hvert display har et innebygd nettgrensesnitt, slik at du enkelt kan konfigurere det i nettleseren på PC, mobil eller nettbrett. Det finnes også tilsvarende modeller som styres med fjernkontroll istedenfor nettverkstilkobling Ta kontakt hvis du er interessert i disse. Det finnes også verktøy for å administrere mange klokker i en oversiktlig visning. Du kan også bli varslet via e-post hvis en klokke slutter å fungere.

  Planlagt lydsignal 

  Hver klokke har en reléfunksjon som du kan bruke til å utløse en sirene eller et annet alarmsignal. Kanskje klokken skal ringe når storefri er over. Dette konfigureres i planleggingsfunksjonen i nettgrensesnittet. Du velger selg lengden på signalet, 1–59 sekunder. Hver klokke kan håndtere totalt 30 forskjellige alarmer. Alarmen trenger ikke å være en lyd eller et lydsignal, men kan også være lukking av et relé som kan mottas av et annet system. 

  Tid, dato, temperatur, du velger selv

  Hvis du også vil vise temperatur i tillegg til tid og dato, kjøper du en temperatursensor. Da vil LED-displayet veksle mellom å vise tid og temperatur. Hvis du vil vise vanntemperaturen på en badeplass eller i svømmehallen, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg. Temperaturområde –50 til +99 ℃. Du kan også velge bare å vise tiden, hvis du vil.

  Alltid riktig klokke med GPS-synkronisering eller NTP-tidsserver

  Ordet GPS fører raskt tankene til posisjonering, en måte å definere et sted på, men det kan også brukes til andre oppgaver. I GPS-signalet ligger det informasjon om klokkeslett og dato. Denne tiden er svært nøyaktig med bare noen millisekunds avvik på en måned. Fordelen med å bruke en GPS-mottaker er at man ikke trenger nettverkstilkobling eller konfigurasjon. Akkurat som klokkene våre, er den IP-klassifisert og laget for utendørs bruk hele året. 

   

  LED-display med GPS

  En annen for å sikre at tiden alltid er riktig på LED-displayet, er å bruke en NTP-serverEn NTP-tidsserver kan være både lokal eller eksternt tilkoblet mot internett. Hvis man har nettverkstilkobling og flere klokker som skal vise nøyaktig samme tid, er dette et godt alternativ. 

  LED-display med NTP-server

   

  Master og slaver

  En smart funksjon i IP-klokkene våre er muligheten til å gjøre én enhet til masterenhet og koble den til en tidsserver og/eller GPS. Resten av enhetene kan brukes som slaver og få tidsinformasjonen direkte fra masterenheten. Dette krever at alle enhetene er koblet til samme nettverk. 

  Masterenhet LED klockor.JPG

  Riktig lysstyrke for enhver anledning

  Akkurat som mobiltelefonen din, registrerer LED-displayene lysstyrken og tilpasser den automatisk etter omgivelsene. Dette kan også justeres manuelt. 

  LED-display med automatisk lysstyrke

  ledfärger.JPG

  Alle modeller finnes i rød, oransje, gul, grønn, blå og hvit, kan brukes som stoppeklokke og kan også styres med fjernkontroll (se tilbehør)  

  – Stoppeklokke start/stopp (fra: 00:00:00) 
  – Nedtelling (fra: XX:XX:XX til 00:00:00)
  – Opptelling (fra: 00:00:00 til XX:XX:XX)

   

  • Røde tall som standard, kontakt oss hvis du ønsker annen farge på LED-displayet.
  • Størrelsen på tallene er 5, 10, 15 og 20 cm 
  • Vi har også modeller med poengtavler til idrettshaller. Kontakt oss, vi hjelper deg gjerne.

  20102389.jpg

 • Tilbehør

 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Ekstra stor og tydelig informasjon med nettverkstilkoblet LED-display. Finnes i modeller med fire og seks tall. Med vår serie nettverksklokker/temperaturtavler for utendørs bruk, IP67, er du alltid oppdatert med riktig tid, og også med riktig temperatur, om du vil. Forskjellige størrelser for forskjellige behov. Med de større modellene ser du tiden på mer enn 100 meters avstand. Kan også kobles til sirene/høyttaler for alarmsignal, for eksempel i skolegården når friminuttet er over. Passer i idrettshaller, kjøpesentre, svømmehaller, lagerlokaler, i skolegården eller alle typer offentlige utemiljøer.
26 400 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nettverksklokke for innfelt montering i for eksempel reklameskilt. Stor og tydelig informasjon med nettverkstilkoblet LED-display. Finnes i modeller med fire og seks tall. Med vår serie nettverksklokker/temperaturtavler for utendørs bruk, IP66, er du alltid oppdatert med riktig tid, og også med riktig temperatur, om du vil. Forskjellige størrelser for forskjellige behov. Med de større modellene ser du tiden på opptil 100 meters avstand. Kan også kobles til sirene/høyttaler for alarmsignal, for eksempel i skolegården når friminuttet er over. Passer i idrettshaller, kjøpesentre, svømmehaller, lagerlokaler, i skolegården eller alle typer offentlige utemiljøer.
5 510 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter