Meny

Steng, lås og sikre en hel bygning på mindre enn ett sekund

Å kunne raskt og sikkert låse alle dører i for eksempel en skole, sperre alle utfarter i et parkeringshus, eller hvorfor ikke låse ned hele Friends Arena med et knappetrykk i en app på telefonen din eller ved hjelp av en fysisk knapp, trenger verken å være kostbart eller komplisert.

ControlByWebb har et bredt og fleksibelt utvalg av nettverkstilkoblede I/O-enheter hvor du kan kombinere inn- og utganger etter behov, samt også programmere dem via skript, tidsplan og passordbeskyttede funksjoner. I mange tilfeller brukes allerede eksisterende kabler, noe som gjør installasjonen meget kostnadseffektiv og fleksibel.

Produktene er driftssikre og kommuniserer direkte med hverandre, M2M, uten behov for programvare eller andre tjenester. Dermed slipper du fordyrende månedsavgifter.

LÅS NED BYGNINGEN PÅ MINDRE ENN ETT SEKUND

 1. I dette eksempelet viser vi en nedlåsing av en bygning ved en alarm. En trykknapp eller app er koblet til X-600M. Den fysiske knappen kobles til via tilleggsmodul X-17S 

 2. Når noen aktiverer nedlåsingen ved å trykke på knappen, så sender X-600M umiddelbart et signal over nettverket til alle tilkoblede webreleer. Trykket loggføres automatisk, og samtidig sendes en kvittering til ansvarlig personell.  

 3. Man kan koble inntil 64 valgfrie ekspansjonsmoduler og inntil 1024 I/O-porter direkte til X-600M. I tillegg kan påfølgende webreleer seriekobles, noe som i praksis gur uendelige utvidelsesmuligheter. I dette eksempelet har vi koblet lokalt utstyr, i form av alarmsirene og blitslys, via tilleggsmodul X-17S. 

 4. X-600M aktiverer øvrige webreleer, i dette tilfellet syv stykker, som igjen er koblet til hver dør. Webreleene kobles til via eksisterende LAN, noe som er en stor fordel sammenlignet med å strekke kabler fra hver enhet til et sentralt punkt eller en styreenhet. Webreleene mottar signalene, stenger et relé og låser dørene. Vanligvis skjer alt dette på mindre enn et halvt sekund.


  • Kontrollerer dører, porter og bommer via IP
  • Bruker allerede eksisterende infrastruktur
  • Loggfører data
  • Sender alarmmelding til ansvarlig personell
  • Passordbeskyttet
  • Skalerbart og fleksibelt

LockDown-App Apple                              LockDown-App Android

LockDown app iTunes                             LockDown app Android

Hvis du ønsker mer informasjon, eller hvis du har andre spørsmål, kan du kontakte oss på telefon +46 (0) 8 52400700 eller sende en e-post til info@direktronik.se. Vi liker å hjelpe, og det er inkludert i prisen.

Produktområder

Relaterte komponenter

4 950 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0251
4 relé (125VAC, 30VDC), 4 innganger (3-26VDC) 9-28 VDC
1 620 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0230
WebRelay er et lettanvendelig og mangfoldig produkt som gir deg tilgang til alarm-/styringsporter via Internett. En ekstra interessant egenskap er muligheten til å koble to enheter "rygg mot rygg" M2M, og dermed få en transparent forlengelse av en I/O-port eller en alarm via IP.
1 390 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter