Meny

Vare.nr 117-0360

Ubestykket fleksibel veggboks for både kobber og fiber

En robust og fin veggboks som passer både for kobber og fiber. Plastboksen kjøpes tom og bestykkes etterpå med kontaktplater og passende kontakter. Det har god strekkavlastning med kontaktene lett tilgjengelig. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 57
Levering 1-2 dager
259 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  En robust og fin veggboks som passer både for kobber og fiber. Plastboksen kjøpes tom og bestykkes etterpå med kontaktplater og passende kontakter. Den har god strekkavlastning med kontakter som er lett tilgjengelige og er også utstyrt med mulighet for plombering. Det følger med etiketter for merking både på innsiden og utsiden.

  • Mål: 184x127x38mm
 • Tilbehør

  28,40 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  10,80 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter

Alternativer for dette produktet

 
Når det gjelder skjøte-/konverteringskontakt finnes det på markedet i hovedsak to kvaliteter. Vi har valgt å kun tilby den mer eksklusive og betydelig stivere Zirconia i alle adaptere for både multimode og singlemode.
10,80 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 104-0750
Utomhus dosa IP67 med 2x45 Keystone
686 NOK eks. mva
 
Konverter kabelen enkelt til det du ønsker. Nå tilbyr vi et stort sortiment av Hybrid-adaptere som enkelt konverterer til det du ønsker. SC-kontakten blir raskt til en LC-, ST-, MU- eller FC-kontakt. Fungerer for både MM og SM.
193 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Du har mange ganger fylt opp skapet/racken din med nytt utstyr/paneler,og til slutt er det fullt og du har kort og godt plassmangel, men nå finnes det en enkel løsning for å få mer plass. Nå kan du få plass til hele 48 Keystone på kun 1HE.
316 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Cat6A Keystone som passer de fleste paneler og bokser. Mange ganger er det vanskelig å vite hva som skal hvor når mange kontakter skal inn på mindre flate.
54 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter