Meny

En inverter eller ofte kalt en vekselretter er rett og slett en spenningsomformer som gjør likestrøm om til vekselstrøm. Det vil si at man kan benytte et batteri som gir ut 12 eller 24V likespenning, og gjøre den om til 230V vekselspenning som vi normalt finner i en stikkontakt. Det vil si at f.eks. i en bil, båt, campingvogn eller solcelleanlegg kan benytte helt tradisjonelle 230V enheter.

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

6
 
En inverter eller ofte kalt en vekselretter er rett og slett en spenningsomformer som gjør likestrøm om til vekselstrøm. Denne serien gjør 12V DC om til 230V AC.
444 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En inverter eller ofte kalt en vekselretter er rett og slett en spenningsomformer som gjør likestrøm om til vekselstrøm. Denne serien gjør 12V DC om til 230V AC og gir ut en ren sinus kurve.
1 860 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20118636
Kontrollpanel for inverter med ren sinus
649 NOK eks. mva
 
Litiumbatteri for UPS eller batterilagring for rackmontering
24 320 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Hybrid inverter er optimalisert for å holde strømledningen så lav som mulig, takket være muligheten til å kobles til både solceller, batteri og strømnett, samt å lade batteriet med både solceller og fra strømnettet. Dette er spesialtilpasset de skandinaviske forholdene, der vi har god tilgang på solenergi i omtrent halve året, men man vil kunne sikre at man har strøm i de periodene når det er strømbrudd.
31 280 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
16 840 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter