Meny

Monter trekketråd superraskt - 100 meter på 3 sekunder

Å installere trekketråd i rør kan være en tidkrevende og noen ganger frustrerende oppgave, spesielt når det gjelder lange avstander. Direktronik introduserer en revolusjonerende løsning for dette: De elektriske trekktrådinstallasjonsverktøyene som EZ50, EZ100 og EZ300. Disse innovative trådblåserne kan blåse en ledning 100 meter på bare 3 sekunder, noe som dramatisk akselererer og forenkler installasjonsprosessen.

Et verktøy for smidige installasjoner

EZ-serien er mer enn bare verktøy: De er nøkkelen til å forenkle og fremskynde prosessen med å dra kabler gjennom installasjonsrør. Med et enkelt trykk på en knapp kan du koble til trekketråden og justere verktøyet etter rørets størrelse, noe som gjør det enkelt å mate tråden gjennom røret. Denne metoden er ikke bare effektiv, men også tidsbesparende, og reduserer fysisk anstrengelse.

Hastighet og bekvemmelighet

Den tidligere krevende prosessen med å trekke kabler gjennom rør blir en jevn, rask og stressfri oppgave med EZ-serien. Ved å plassere blåseren i den ene enden av røret og aktivere den, kan trekketråden mates gjennom uten floker og problemer. Ikke bare sparer dette verdifull tid, det reduserer også arbeidsstresset betydelig.

Designet for brukeren

EZ-seriens ergonomiske design, med kort håndtaksbredde og muligheten til å mate tråden inn fra toppen, gjør at den kan tilpasses alle brukere, uavhengig av fingerferdighet eller arbeidsstil. Dette gjør det til en utmerket løsning for både nybegynnere og erfarne teknikere.

Sikkerhet som prioritet

Zeitlers EZ-serie prioriterer brukerens sikkerhet. Hver enhet er designet med fokus på å skape et trygt arbeidsmiljø uten å gå på kompromiss med ytelsen. Denne sikkerhetsfokuserte designen sikrer at brukerne kan jobbe effektivt uten å bekymre seg for ulykker eller skader.

I en verden der hvert sekund teller, skiller EZ-serien fra Zeitler seg ut som en uvurderlig ressurs for enhver profesjonell som streber etter hastighet, nøyaktighet og effektivitet når de installerer trekketråd. Med EZ-serien får du ikke bare ett verktøy: Du får en pålitelig partner som omdefinerer standarden for en raskere og mer smidig installasjonsprosess. Gi deg selv den fordelen i dag og opplev forskjellen med Zeitlers EZ-serie!

Vare.nr 20117360
EZ50 trekketrådblåser (18-50 mm rør)
20 840 NOK eks. mva
Vare.nr 20117379
EZ100 trekketrådblåser ( 50-150 mm rør)
47 200 NOK eks. mva
 
EZ fallskjerm 30-60 mm designet for trekketråd
1 210 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20117426
EZ300 Bensindrevet trekketrådblåser ( 25-200mm rør)
60 280 NOK eks. mva
4 520 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter