Meny

3D 3D printer og fixturer

3D-skriverne har revolusjonert utviklingsarbeidet og produksjonen av komponenter i små volumer for både det profesjonelle og private markedet. Fortsatt hemmes utbredelsen av 3D-skrivere av mangelen på brukervennlig programvare og annet tilbehør som forenkler den praktiske bruken. I dette avsnittet finner du tilbehør for å forenkle bruken av 3D-skrivere, som smart fastspenningsløsninger, skannere og enklere skrivere.

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

8
 
3D-utskrift har revolusjonert småskalaproduksjon av tilpassede deler. Små, tykke og kantete detaljer bli vanligvis bra. De er sterk og ganske nøyaktige. Men lange og tynne deler bli ustabile, bøyer og tåler ikke nyttelast. UniQB er den nyskapende løsningen som gir deg stabile 3D-strukturer som supplemerer detaljene du produserer i skriveren.
50,80 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20103567
3D-printer
5 510 NOK eks. mva
Vare.nr 20104528
FILAMENTHOLDER FOR 3D-SKRIVER
161 NOK eks. mva
 
PLA FILAMENT i forskjellige farger
361 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
ABS FILAMENT i forskjellige farger.
234 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Polymer Silke filament er en hybrid polymer kompositt materiale, laget av en variasjon av biopolymer. Har en unik skinnende slike lignende utseende. Dette materialet er perfekt til å heve utseende til blant annet modeller. Ideelt til å printe f.eks lamper, vaser og andre dekorative gjenstander.
340 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
592 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
229 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter