Meny

Velkommen til et av Nordens største utvalg av strømlister!

Mange er lagerførte standardmodeller som du finner nedenfor, og gjør du ikke det, kan vi raskt skaffe en spesialtilpasset modell akkurat for dine behov.

En kritisk komponent som fortjener mer oppmerksomhet

Selskapets mest kritiske datautstyr sitter ofte i et rack i datahallen. Det er verdt å tenke seg ekstra godt om før man bestemmer hvor og hvordan det skal strømforsynes. Ta gjerne kontakt med oss om funksjoner som alarm ved overbelastning, individuelle sikringer, overvåking via Internett, fjernstyring av enkeltuttak, måling og rapportering av strømforbruk osv. Ved å måle og overvåke kan man tidlig oppdage og avverge fremtidige belastningsproblemet på en etterliggende UPS. Gjennom å fjernstyre individuelle uttak kan man starte utstyr på nytt og på den måten minske installasjonstiden ved akutte serviceoppdrag og umiddelbart få i gang driften igjen.

PDU management

Med strømlister kan du beskytte utstyret ditt, utføre omstarter direkte gjennom fjernstyring, plass- og kostnadseffektivisere verdifulle lokaler i serverhaller og ikke minst, ta kontrollen over strømforbruket. Med intelligente og nøyaktige rapportfunksjoner får du kontrollen over aktuelt strømforbruk og kan verifisere at IT-virksomheten følger oppsatte mål for energiforbruk.

Produkter (7)
 
Fjernstyrte el-uttak er en smart løsning for nettverkstilkoplet utstyr. Ved å surfe direkte inn på uttaket, kan du på en enkel måte slå av og på utstyr, uansett hvor det befinner seg.
8 450 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
IP-PDU med innebygd strømmåler, som gir rask informasjon om overbelastning og strømforbruk for hele enheten over tid. Dette gir deg oversikten du trenger for ikke å risikere kjedelige strømbrudd eller problemer med overbelastning av reservestrømmen. En LCD-skjerm og lydalarm forenkler lokal avlesning på stativet.
4 540 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Rimelig fjernstyrt PDU som har alle funksjoner du trenger for å få full ekstern kontroll over både stikkontakter og strømforbruk. Hver stikkontakt kan slås på/av separat. Hvis alle stikkontakter slås av samtidig, har den innebygd tidsstyrt sekvensiell oppstart. Strømforbruket kan avleses per stikkontakt eller for hele listen. Låsbare universelle stikkontakter og flere forskjellige typer alarmer som kan stilles inn, gir sikker drift. Et tydelig LCD-display viser aktuell status over ampere, volt, effekt kWh, kWh
6 100 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Fjernstrømbryterne Dominion PX gir deg kontroll over strømforsyning og strømforbruket på en måte som ikke tidligere har vært mulig og som oppfyller strenge sikkerhetskrav. Samtidig som de kan brukes en og en helt uavhengig, kan de også integreres helt i Raitans familie av KVM-svitsjer.
9 090 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med ePowerSwitch M/S (Master/Slave) kan man via nettleseren individuelt fjernstyre inntil 40 ulike 230V-uttak. Master-enheten, som har nettverkstilkopling og Internett-serverfunksjon, har 8x230V-uttak.
13 130 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Raritans effektmåler leverer ekstremt nøyaktige måleresultater (W/kWh +/- 1% (0.2% class revenue grade accuracy to IEC 687, ANSI C12.20-2002) som kan brukes for fakturering av strømforbruk.
8 200 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Raritans PXE-modeller gjør det mulig å overvåke i sanntid og få varsler om statusen for alt strømforbruk som er knyttet til strømlisten. Produktserien er tilgjengelig i en rekke utførelser allerede som standard, men kan også skreddersys etter behov.
6 410 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter