Meny

Vare.nr 20111242

Dual-band Wi-Fi 6-router med meshteknologi

RG-EW1800GX PRO er en gigabit dual-band Wi-Fi 6 trådløs ruter (802.11ax) som er utviklet for å brukes i alt fra kontorlokaler til små butikker eller i private hjem når man ønsker en ruter av god kvalitet. Ruteren er utviklet for å oppfylle morgendagens behov for kapasitet og ytelse, og den har også forbedret dekningsområde sammenlignet med tidligere rutere. Ruterens meshteknologi gjør at man kan koble til flere rutere med eller uten kabel, slik at Wi-Fi-signalet kan dekke enda større areal. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 9 st
Levering 1-2 dager
1 310 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  RG-EW1800GX PRO har en 10/100/1000 Mbps WAN-port og fire 10/100/1000 Mbps LAN-porter, med maksimal tilgangsbåndbredde på 1000 Mbps. Routeren støtter den nye generasjonens Wi-Fi 6-standard på både 2,4 GHz og 5 GHz. Den maksimale trådløse hastigheten er 600 Mbps ved 2,4 GHz, 1200 Mbps ved 5 GHz og nå 1800 Mbps i samtidig hastighet.20111242 3 stycken meshbutton.JPG

  Mesh-teknologi gjør at man raskt kan koble til flere rutere med eller uten kabel ved å bare trykke på en knapp på enheten, slik at Wi-Fi-signalet kan dekke hele lokalet. Enheten lar deg koble til endeutstyr med kabel ved behov. Enheten støtter også hele EW-seriens meshrouterfamilie. RF-justeringsalgoritmen som brukes på produsentens tilgangspunkter, kan gi sømløs roaming mellom enheter. Brukere kan bevege seg i Wi-Fi-dekningsområdet mellom enhetene uten avbrudd i tjenesten.

  RG-EW1800GX PRO støtter forskjellige behandlingsplattformer, men man kan med fordel bruke Ruijie Cloud-app som gir god kontroll over Wi-Fi-nettverket. Det er verdt å merke seg at bare nødvendige skydata, for eksempel innstillinger, går via skytjenesten. Klientdata deles aldri via skytjenesten. Denne trådløse routeren har også flere populære funksjoner i appen, inkludert foreldrekontrollmodus, nettverkshelsemodus, og ekspressmodus som oppfyller behovene i alle modusene.

  Ruijie app hand.JPG

   

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  2,4/5GHz, dual radio, dual band, Wifi 6
  Management
  Ruijie Cloud App: iOS edition and Android edition
  Temperature
  -10/+45C
  Mount
  Desktop
  Power input
  12V DC
  Ports antal
  5
  Rate
  1800 Mbps
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
En serie finurlige switcher med eller uten PoE, og som har funksjoner som er spesialtilpasset for å passe sammen med overvåkingskameraer. Appen gir deg god mulighet til å raskt ta kontrollen over kameranettverket via mobiltelefonen. Bare les av switchens QR-kode på telefonen og følg anvisningene, så blir du tilkoblet på et blunk.
847 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter