Meny

Vare.nr 20110326

Sky-/appstyrte switcher – for overvåkningskameraer

En serie finurlige switcher med eller uten PoE, og som har funksjoner som er spesialtilpasset for å passe sammen med overvåkingskameraer. Appen gir deg god mulighet til å raskt ta kontrollen over kameranettverket via mobiltelefonen. Bare les av switchens QR-kode på telefonen og følg anvisningene, så blir du tilkoblet på et blunk. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 17 st
Levering 1-2 dager
802 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Smart PoE-funksjonalitet gir strømeffektiv drift av switchen

  Switchene med PoE støtter 802.3af/at som gir opptil 30 W per port. Det gjør at de fleste kameraer kan strømforsynes via switchens RJ45-port. Switchene finner sammen med tilkoblet endeutstyr automatisk riktig PoE-effekt, verken mer eller mindre. Det gir en trygg og energibesparende lenke.

  Ha oversikt over kameranettverket ditt på telefonen

  • Få en skjematisk oversikt over nettverket på telefonen
  • Registrerer automatisk tilkoblede NVR/kameraer
  • Konfigurer VLan via mobilen
  • Overvåkning i sanntid
  • Alarm og varslinger rett til telefonen
  • Start enkeltporter på nytt hvis endeutstyret har hengt seg
  • Kan brukes helt uten innstillinger i såkalt unmanaged-modus

  Med appen får du automatisk skjematisk oversikt over nettverket. Det gjør det enklere å lokalisere deg.

  Rayee kameraswitchar schematisk bild.jpg

  … trykk deg videre for å se status helt ned på portnivå.

  Rayee kameraswitchar port status.jpg

  … du kan til og med konfigurere Vlan ved hjelp av appen.

  Rayee vlan.jpg

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  RJ45
  PoE
  802.3af/at -> 30W
  OSI Layer2/Layer3
  L2
  Management
  Managed
  Power input
  100-240V AC
  Ports
  5
  Rate
  1G
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
RG-EW1800GX PRO er en gigabit dual-band Wi-Fi 6 trådløs ruter (802.11ax) som er utviklet for å brukes i alt fra kontorlokaler til små butikker eller i private hjem når man ønsker en ruter av god kvalitet. Ruteren er utviklet for å oppfylle morgendagens behov for kapasitet og ytelse, og den har også forbedret dekningsområde sammenlignet med tidligere rutere. Ruterens meshteknologi gjør at man kan koble til flere rutere med eller uten kabel, slik at Wi-Fi-signalet kan dekke enda større areal.
1 250 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ingen innstillinger. Bare pakk ut og koble til nettverksutstyret! Switchen består av fem eller åtte porter opptil Gigabit (10/100/1000Base). Switchene er utviklet for deg som eier eller drifter nettverk for mindre kontorer eller hjemme (SOHO – small office / home office). Men du må ikke tro at switchen ikke er av god kvalitet.
262 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ruijie RG-NBS3200-seriens switcher er neste generasjons effektive multiservice-layer 2-switcher med Gigabit- og 10 Gigabit-porter. Sammen med Ruijies Linuxbaserte Open WRT operativsystem gir denne switchserien større MAC-adresseregister, raskere maskinvareytelse og en mer stabil driftsopplevelse.
5 380 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå presenterer vi Direktroniks egen fiberomformer med full fleksibilitet! Konverteren har vanlig auto-sense 10/100/1000TX på kobbertilkoblingen (RJ45), men klarer også både 100/1000Base-FX over fibertilkoblingen. Nå slipper du å tenke på å bytte enheten ved migrering til Gigabit. Eller hvis du for eksempel har flere fiberoppkoblinger med forskjellig hastighet på fiberen. Du slipper også å holde oversikt over flere forskjellige modeller av konvertere i nettet ditt, og du kan trygt bruke én modell for formålet. Enheten finnes med ekstrautstyret Power over Ethernet, slik at du også kan velge å strømforsyne påfølgende utstyr gjennom konverteren via PoE IEEE 802.3af/at. Enheten klarer 16K jumboframes, og derfor passer den også for deg som arbeider med 4K videostrømmer.
800 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109402
100/1000 SFP till 10/100/1000Base-T
503 NOK eks. mva