Meny

Vare.nr 119-3001

Gjør din eksisterende PDU smart, ta kontroll over energiforbruket

Hvorfor kjøpe en ny og «intelligent» strømskinne når du enkelt kan oppgradere din eksisterende? Våre smarte strømkabler er den mest kostnadseffektive måten å oppgradere eksisterende IT-utstyr på for å ta kontroll over energiforbruket og forhindre kostbare avbrudd før de oppstår. Koble din eksisterende PDU til vår smarte strømkabel, og koble den til eksisterende strømkilde. Det er ikke vanskeligere å komme i gang med energiovervåkningen. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
4 210 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  For egne datarom eller serverrack blir informasjon om energiforbruket viktig for dimensjonering av reservestrøm og som «vakt» mot overbelastning.

  Alarm ved overbelastning

  Definer egne alarmgrenser, og bli varslet når grenseverdiene overskrides. Hvis du bruker PacketPower EMX, kan du bli varslet via SMS eller e-post, og hvis du allerede har programvare for overvåkning, kan du integrere PackePowers produkter via SNMP eller MODBUS, avhengig av hvilken modell av gateway du har, slik at du blir varslet på samme måte som for resten av IT-utstyret ditt.

  Plug & Play

  Strømkabelen kobler seg automatisk opp mot din gateway og begynner å rapportere strømforbruket umiddelbart. Hvis du har flere sensorer eller strømkabler fra Packet Power, kommuniserer disse trådløst via mesh-nettverket.

  Det finnes modeller for alle uttak og kontakter. Spør oss hvis du mangler noe, så hjelper vi deg med å lage det. 

  Måler og overvåker volt (V), spenning (A), watt (W), (Wh), Hertz (Hz) og temperatur.

  Smart PDU-overvåkning

  «Wireless that works»

  Med en trådløs protokoll som er dedikert til overvåkning av datasenter, atskilt fra resten av nettverket, får du med PacketPower en dokumentert sikker og kostnadseffektiv løsning med overlegen skalerbarhet. En gateway kan kobles trådløst mot opptil 150 strømkabler eller andre sensorer. Hvis du har flere målepunkter, legger du bare til en ekstra gateway.

  Her finner du mer informasjon om trådløs overvåkning med Packetpower.

  Se også hvordan andre har brukt produktene under fanen dokumenter over.

  • Lett å installere, konfigurere og bruke
  • Velprøvd funksjon i utfordrende, forstyrrende miljøer
  • Den beste sikkerheten med eget kryptert og dedikert meshnettverk, adskilt fra kjernenettverket ditt.
  • Kompatibel med tredjeparts programvare – Modbus TCP/IP og SNMP
  • Kraftig analyseverktøy, PacketPower EMX som skytjeneste eller egen serverprogramvare (bestilles separat ved behov).
  • Måler og rapporterer volt (V), spenning (A), watt (W), (Wh), Hertz (Hz) og temperatur.


   Plug and play PDU-strømovervåkning
 • Tilbehør

  6 310 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Wireless
  Yes
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
PacketPower mesh er en dokumentert sikker og kostnadseffektiv løsning for å overvåke temperatur, luftfuktighet, vannlekkasje og strømforbruk i datasenteret.
6 310 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En av fordelene med PacketPower er at du ikke er låst til en bestemt leverandør av utstyr. Hvis du bruker PacketPower EMX-skytjeneste, kan du til og med legge til din eksisterende SNMP eller MODBUS ved hjelp av denne hubben. En hub kan samle inn data fra flere tusen SNMP- eller MODBUS-enheter på samme LAN.
21 020 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Hvis du har flere datasentre som må holdes adskilt, bruker du PacketPower Data Diode-sender og -mottaker. Det gir deg garantert enveis, sikker og kryptert fiberoverføring mellom to isolerte datanett.
11 770 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Batteridrevet, lettplassert og ikke mye større enn et kronestykke. Fra installasjon til informasjon på bare noen minutter. Hvis du trenger en trådløs og sikker overvåkningsløsning, er PacketPower det riktige valget, enten du trenger ett målepunkt eller mange hundre sensorer for å overvåke temperatur, luftfuktighet og vannlekkasje.
1 680 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-3080
Trådløs sensor for vannlekkasje
1 650 NOK eks. mva