Meny

Vare.nr 33-5100

CWDM/DWDM OADM Mux – velg og velg bort kanaler

Direktroniks CWDM/DWDM Optisk add / drop (OADM) Mux er utformet for å legge til eller velge bort en eller flere CWDM- eller DWDM-kanaler i en eller to fibere. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
2 600 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Direktroniks CWDM/DWDM Optical add/drop (OADM) Mux er utformet for å legge til eller slippe en eller flere CWDM– eller DWDM–kanaler i en eller to fibre. Tilgjengelig i frittstående 19" rack eller chassisbasert LGX–modul. Sammen med våre CWDM/DWDM-SFP-er og omformere kan fiberens båndbredde utnyttes på en kostnadseffektiv måte. Uansett om nettverket har en eller to fibre, redundant nettverk i ring eller en lineær (P2P) nettverksdesign, kan vi tilby ulike OADM-konfigurasjoner for å skreddersy nettverket ditt. Vi har valgt å presentere noen få eksempler på vanlige konfigurasjoner her på nett, men ta gjerne kontakt for mer informasjon.

   OADM mux ring

  Pakketering av muxene

  Fleksibilitet er noe vi selv setter stor pris på, siden vi mener at du som kunde kan ha flere ulike installasjonsforutsetninger, og derfor har vi laget flere pakketeringsløsninger for muxene. En frittstående standardemballasje, LGX-modul for chassismontering samt et ferdig 1u 19” rack. Se eksempelbildene øverst.

  • Standardformatet er for deg som ønsker å legge muxen på en hylle eller integrere den i eksisterende miljø.
  • LGX-modulen er for deg som ønsker å være fleksibel i et chassis. Det er plass til to LGX-moduler i chassiset og det gjør at du for eksempel senere kan bruke den andre halvdelen av chassiset. Eller kanskje har du to separate fibere som du ønsker å sette på samme sted?
  • 19”-formatet er en praktisk løsning for deg som ønsker et enkelt og plassbesparende 19”-format. Racket er 1U høyt, noe som krever minimalt med plass. Det begrenser antall utganger.
  • Minimodulen er for deg som har veldig trange steder eller som ønsker å bygge inn enheten. Fra 44 x 25 x 6 cm i størrelse og oppover, avhengig av antall porter.

  En eller to fibere

  Når du implementerer OADM, må du legge merke til at det er litt forskjell på tilnærmingen blant kanalene. På en lenkefiber som består av et fiberpar, kan du bruke én bølgelengde for å sende data i begge retninger. For å kunne gjøre det samme fast over en lenkefiber, må du skille TX og RX på hver sin individuelle bølgelengde.

Alternativer for dette produktet