Meny

Vare.nr 20116749

Wi-FI 6 tilgangspunkt for utendørs bruk

Maksimer ytelsen til det trådløse nettverket med vårt nyeste tilskudd, et utendørs tilgangspunkt (AP) med 802.11ac-teknologi Les mer

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 2-9 dager
1 640 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Leter du etter den perfekte løsningen for å forsterke ditt utendørs trådløse nettverk? Da har du kommet til rett sted! Dette utendørs tilgangspunktet med 802.11ac-teknologi er den optimale løsningen for å utvide den trådløse dekningen i utendørsmiljøer.

   

  Overlegen ytelse:

  Med støtte for den raske og pålitelige 802.11ac-standarden leverer denne AP imponerende hastigheter og ytelse utendørs. Enten du trenger trådløs dekning for en park, campus eller hage, vil vår AP gi deg pålitelig trådløs tilkobling.

   

  Master-Slave-konfigurasjon:

  Denne AP tilbyr en fleksibel og effektiv løsning for nettverkskonfigurasjon. Du kan enkelt sette opp en AP som master, og de andre AP-enhetene kan konfigureres som slaver som automatisk henter innstillinger fra masteren. Dette gjør det enkelt å utvide det trådløse nettverket og sikre konsekvent dekning uten å måtte konfigurere hver enhet individuelt.

   

  Utendørs bruk:

  Denne AP-en er utviklet spesielt for utendørs bruk, og er robust og værbestandig. Den takler utfordrende værforhold og er bygget for å gi pålitelig ytelse enten det er sol, regn eller snø. Du kan trygt plassere den utendørs for å forbedre det trådløse nettverket i alle utendørsmiljøer.

   

  Oppgrader den utendørs trådløse dekningen med vårt 802.11ac-tilgangspunkt og opplev forskjellen i ytelse og fleksibilitet. Med master-slave-konfigurasjonen kan du raskt og enkelt utvide nettverket ditt uten vrien håndtering.

   

  Hvis du har spørsmål om produkter eller trenger hjelp med de produktene akkurat du trenger, kan du kontakte oss nå direkte på chat, e-post eller telefon: 08 52 400 700.

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Trådlös standard
  802.11ac WiFi 5
  Frekvensområde
  2.4GHz/5GHz
  Avtagbar antenn
  Nej
  PoE Typ
  PD
  Inomhus/utomhus
  Inomhus
  Produkttyp
  Access point
  PoE Standard
  802.3af/at -> 30W
  Antenntyp
  Rundstrålande

Alternativer for dette produktet