Meny

Vare.nr 20113962

Managed Gigabit Switch PoE++

Denne switchen er en effektiv 802.3bt PoE Managed Switch med avansert L3-switching og sikkerhet. Switchen har 24 stk. Gigabit 802.3bt PoE++-porter med totalt effektbudsjett på opptil 600 watt for forskjellige typer PoE-oppgaver, samt ytterligere 4 10Gigabit SFP+-porter. Switchen har en LCD Touch Screen med intelligente PoE-funksjoner for å forbedre tilgjengeligheten for kritiske bedriftsapper. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 2-9 dager
14 460 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Den unike Smart LCD-berøringsskjermen på forsiden forenkler Ethernet-håndtering og PoE PD-håndtering. Den fremmer i stør grad administrasjonseffektiviteten i større nettverk, for eksempel hos bedrifter, hoteller, kjøpesentre, offentlige bygninger og andre offentlige steder, og den har følgende spesielle administrasjons- og statusfunksjoner:

  • Konfigurering av IP-adresse, VLAN og QoS.
  • PoE-administrasjon og status
  • Portadministrasjon og status-/SFP-informasjon.
  • Feilsøking: kabeldiagnostikk og fjernstyrt IP-ping.
  • Vedlikehold: omstart, fabrikkinnstilling og lagret konfigurasjon.


  Effektiv 10 Gbps Ethernet-kapasitet gjør den perfekt for å håndtere ekstremt store mengder dataoverføring i en sikker topologi med kobling til datasenter for skydrift, bedriftens backbone, campusnettverk og operatørinfrastruktur.

  ONVIF-støtte – som er spesialutviklet for samarbeid med video-IP-overvåkningssystem. Fra switchens grafiske grensesnitt trenger klientene bare å klikke én gang for å søke etter og vise alle ONVIF-enheter via nettverksappen.

  Innebygde unike PoE-funksjoner for administrasjon av drevne enheter


  Med planlagt gjenvinning av strøm kan hvert av de tilkoblede PoE-IP-kameraene eller PoE trådløse tilgangspunktene startes på nytt på et angitt tidspunkt hver uke. Dermed reduseres risikoen for at IP-kameraet eller AP-et krasjer som følge av bufferoverløp. 

  Kostnadseffektiv 10 Gbps Uplink-kapasitet

  10G Ethernet er et stort skritt i utviklingen av Ethernet. De fire 10G SFP+-portene støtter doble hastigheter på 10GBASE-SR/LR eller 1000BASE-SX/LX, noe som betyr at administratoren nå fleksibelt kan velge egnet SFP/SFP+-transceiver avhengig av overføringsavstanden eller overføringshastigheten som kreves for å utvide nettverket på en effektiv måte.

  Redundant AC/DC-strømforsyning for å sikre kontinuerlig drift. 

  Utstyrt med en 100~240 V AC-strømforsyningsenhet og en 36~60 V DC-strømforsyningsenhet for å gi forbedret pålitelighet og skalerbar redundant strømforsyning. Systemet for kontinuerlig strømforsyning er spesielt utformet for å oppfylle kravene fra høyteknologiske anlegg som krever best mulig strømintegritet. Med 36~60 V DC-strømforsyning kan enheten fungere som en enhet på telekomnivå, som kan plasseres i elektronikkrommet.

  Løsning for IPv6-nettverk

  Ved å støtte IPv6/IPv4 dual stack og mange administrasjonsfunksjoner med enkle og brukervennlige grensesnitt er serien det beste valget for leverandører av IP-overvåkning, VoIP og trådløse tjenester for å installere IPv6-nettverk. Den hjelper også små og mellomstore bedrifter med å ta skrittet inn i IPv6-æraen med lavest mulig investering ved å bruke eksisterende nettverksfasiliteter for å bygge et IPv6 FTTx-edge-nettverk.

  IPv4- og IPv6 VLAN-routing for sikker og fleksibel administrasjon.

  For å hjelpe kundene med å holde seg på topp i virksomheten tilbyr serien ikke bare ekstremt høy overføringsytelse og utmerket Layer 2-teknologi, men også IPv4/IPv6 VLAN-routing-funksjonen som gjør det mulig å krysse forskjellige VLAN og IP-adresser for å få svært siker og fleksibel administrasjon og enklere nettverksbruk.

  Robuste Layer 2-funksjoner

  Serien kan programmeres for avanserte switchhåndteringsfunksjoner, for eksempel dynamisk lenkeaggregering for porter, Q-in-Q VLAN, MSTP (Multiple Spanning Tree Protocol), Layer 2/4 QoS, båndbreddekontroll og IGMP/MLD-snooping. GS-5220-24UPL4XV-serien gjør det mulig å bruke en høyhastighetstrunk som kombinerer flere porter. Den består av maksimalt 14 trunkgrupper med 4 porter for hver gruppe, og den støtter også feilsikring av tilkoblinger.

   
  Effektiv sikkerhet

  En omfattende ACL (Access Control List) fra Layer 2 til Layer 4 for å opprettholde sikkerheten. Den kan brukes til å begrense tilgangen til nettverket ved å avvise pakker basert på kilde- og mål-IP-adresse, TCP/UDP-portnummer eller definerte typiske nettverksoppgaver. Beskyttelsesmekanismen inkluderer også 802.1x-portbasert og MAC-basert autentisering av brukere og enheter. Med den private VLAN-funksjonen kan kommunikasjonen mellom edgeporter forhindres for å garantere brukernes integritet. 

  Forbedret sikkerhet og trafikkstyring

  Serien har også funksjoner for DHCP Snooping, IP Source Guard og Dynamic ARP Inspection for å forhindre IP-snooping fra angrep og forkaste ARP-pakker med ugyldig MAC-adresse. Nettverksadministratoren kan nå konstruere svært sikre bedriftsnettverk med betydelig mindre tid og arbeid enn tidligere.

  Brukervennlig, sikker administrasjon

  For effektiv administrasjon er enheten utstyrt med administrasjonsgrensesnitt for konsoll, web og SNMP. Med det innebygde webbaserte brukergrensesnittet tilbyr serien en brukervennlig, plattformuavhengig administrasjons- og konfigurasjonsfunksjon. Serien støtter SNMP og kan administreres via alle administrasjonsprogrammer som er basert på standardprotokollen SNMP v1 eller v2. For å redusere opplæringstiden for produktet tilbyr serien Cisco-lignende kommandoer via Telnet eller konsollport, og kunden trenger ikke å lære nye kommandoer.

  Intelligent SFP/SFP+-diagnosemekanisme

  Serien støtter SFP-DDM-funksjonen (Digital Diagnostic Monitor) som hjelper nettverksadministratoren med å enkelt overvåke sanntidsparametre for SFP- og SFP+-transceivernes transceivere, for eksempel optisk utgangseffekt, optisk inngangseffekt, temperatur, laserbiasstrøm og transceivernes forsyningsspenning.

   

 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  RJ45/SFP+
  PoE Standards
  802.3af/at/bt-> 90W
  Layer (OSI)
  Layer3
  Managed
  Managed
  Form factor
  Rack
  Total amount ports *
  28
  Port rate
  10/100/1G
  Uplink Port Rate
  10G
  PoE
  Yes
  PoE Power Budget *
  600
  Cloud
  Yes
  Protocols
  VLAN
  Produkttyp
  Single Item
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 20117477
8st 1G/10G SFP+ Slots med Layer 2
3 480 NOK eks. mva
 
Borrelåsbånd i flere farger, og som du enkelt kan klippe til ønsket lengde. Kan brukes til de fleste oppgaver der du må bunte kabler.
162 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 138-8610
Universalkonsoll for 10" eller 19" montasje. 1 el. 4HE (Par)
813 NOK eks. mva
Vare.nr 20111282
Cable Master 210
1 050 NOK eks. mva
473 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den første virkelig gjennomtenkte hakefrie Cat6A patchkabelen på markedet hittil. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet sørger for at minimal kraft trengs for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastuben trenger for å ikke skli av festet når kabelen trekkes bakveien på trange steder og kabelvaser.
48,90 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Hvis du skal overvåke serverrack og dataskap, er Poseidon2 3266 og Poseidon2 3268 de riktige produktene. Ta kontroll over temperatur og luftfuktighet samt dra nytte av andre smarte sensorer fra HWgs sortiment. DI-innganger for alarmporter fra annet IT-utstyr som for eksempel UPS, brannalarm, bevegelsesalarm. SNMPv3 og innebygd logger.
7 750 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den populære låsbare strømkabelen har nå fått sitt motstykke i en strømlist med samme teknologi. Med et lås i strømlisten også kan du sikre begge ender, slik at du slipper uønskede strømbrudd.
924 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med Rackstuds serie II trenger du aldri mer å bruke en klassisk kassemutter. Monteringen går betydelig raskere, ikke minst når utstyret skal flyttes fra ett sted til et annet. Takket være tappene, kan utstyret henges på plass, og du slipper å balansere det i den ene hånden. Rackstuds gir sikrere montering, og du får tid til å gjøre andre ting.
163 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20113147
IP67-kapsling for lyn- og overspenningsvern #20113142
516 NOK eks. mva