Meny

Vare.nr 133-4760

5/10-porters switch med/uten PoE, 250 m rekkevidde.

Switch med festevinger på sidene som kommer til å redusere installasjonstiden betydelig. Montering på vegg, under bord,i tak eller medieskap kan gjøres helt problemfritt. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
229 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Ports
  5
 • Produktbeskrivelse

  PoE+ Gigabit switch med smart monteringsløsning, VLAN og IPC

  Switch med festevinger på sidene som kommer til å redusere installasjonstiden betydelig. Montering på vegg, under bord,i tak eller medieskap kan gjøres helt problemfritt. I motsetning til en tradisjonell desktopswitch som har «nøkkelhull» på baksiden med skruer som må måles inn i høyden/bredden og gjør det vanskelig å flytte switchen senere, så monteres denne switchen enkelt fra forsiden.

  Inntil 250 m rekkevidde istedenfor normalt 100 m ved hjelp av IPC.

  Med IPC-funksjonen forlenger du avstander fra switch til utstyr med betydelig mer enn de 100 m som vanligvis gjelder for dataoverføring med kobberkabel, på avstander over 100 m justerer switchen hastigheten ned til 10 Mbps, en smart og effektiv funksjon ved installasjon av overvåkningskameraer og i såkalte machine-to-machine-situasjoner der utstyret ofte har serielt grensesnitt som ikke krever så høy båndbredde. 

  Switchen gjenskaper pakkens timing, slik at du kommer lengre, opp til 250 m. Avstanden avhenger av kvaliteten på kabelen, eventuelle skjøter og andre liknende tap.

  IEEE 802.3at PoE+ 25W, Full PoE på alle porter

  Power over Ethernet (PoE) lar deg strømforsyne Ethernetprodukter som for eksempel overvåkningskameraer og IP-telefoni via nettverkskabelen istedenfor med en lokalt tilkoblet strømadapter. Det gjør installasjonen enklere, siden man ikke må ta hensyn til hvor nærmeste stikkontakt er. PoE finnes i ulike versjoner som skiller seg fra hverandre i forhold til makseffekt, og alle er nedoverkompatible. Denne switchen gir hele 25 W på alle porter og klarer derfor å forsyne enda mer strømkrevende utstyr.

  VLAN

  Switchen har en dipswitch for adskillelse av VLAN, av eller på. Det gjør at du enkelt kan holde datatrafikken på de fysiske portene fra hverandre. På den måten kan brukere dele samme switch, men likevel holde nettverkene adskilt.

  IPC

   

Alternativer for dette produktet