Meny

Vare.nr 133-4762

5/10-porters switch med/uten PoE, 250 m rekkevidde.

Switch med festevinger på sidene som kommer til å redusere installasjonstiden betydelig. Montering på vegg, under bord,i tak eller medieskap kan gjøres helt problemfritt. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 9 st
Levering 1-2 dager
737 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  PoE+ Gigabit switch med smart monteringsløsning, VLAN og IPC

  Switch med festevinger på sidene som kommer til å redusere installasjonstiden betydelig. Montering på vegg, under bord,i tak eller medieskap kan gjøres helt problemfritt. I motsetning til en tradisjonell desktopswitch som har «nøkkelhull» på baksiden med skruer som må måles inn i høyden/bredden og gjør det vanskelig å flytte switchen senere, så monteres denne switchen enkelt fra forsiden.

  Inntil 250 m rekkevidde istedenfor normalt 100 m ved hjelp av IPC.

  Med IPC-funksjonen forlenger du avstander fra switch til utstyr med betydelig mer enn de 100 m som vanligvis gjelder for dataoverføring med kobberkabel, på avstander over 100 m justerer switchen hastigheten ned til 10 Mbps, en smart og effektiv funksjon ved installasjon av overvåkningskameraer og i såkalte machine-to-machine-situasjoner der utstyret ofte har serielt grensesnitt som ikke krever så høy båndbredde. 

  Switchen gjenskaper pakkens timing, slik at du kommer lengre, opp til 250 m. Avstanden avhenger av kvaliteten på kabelen, eventuelle skjøter og andre liknende tap.

  IEEE 802.3at PoE+ 25W, Full PoE på alle porter

  Power over Ethernet (PoE) lar deg strømforsyne Ethernetprodukter som for eksempel overvåkningskameraer og IP-telefoni via nettverkskabelen istedenfor med en lokalt tilkoblet strømadapter. Det gjør installasjonen enklere, siden man ikke må ta hensyn til hvor nærmeste stikkontakt er. PoE finnes i ulike versjoner som skiller seg fra hverandre i forhold til makseffekt, og alle er nedoverkompatible. Denne switchen gir hele 25 W på alle porter og klarer derfor å forsyne enda mer strømkrevende utstyr.

  VLAN

  Switchen har en dipswitch for adskillelse av VLAN, av eller på. Det gjør at du enkelt kan holde datatrafikken på de fysiske portene fra hverandre. På den måten kan brukere dele samme switch, men likevel holde nettverkene adskilt.

  IPC

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  RJ45
  PoE Standards
  Non-POE
  Managed
  Unmanaged
  Form factor
  Vägg
  Total amount ports
  5
  Port rate
  10/100/1G
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Den første virkelig gjennomtenkte hakefrie Cat6A patchkabelen på markedet hittil. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet sørger for at minimal kraft trengs for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastuben trenger for å ikke skli av festet når kabelen trekkes bakveien på trange steder og kabelvaser.
48,90 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20113902
Industriell konverter RJ45-SFP
850 NOK eks. mva
 
Hvis du trenger en liten switch eller multiport-konverter, har du funnet det riktige produktet. Enheten har det samme formatet som en vanlig konverter, men den har hele fire 10/100/1000Base-TX Rj45-porter der det vanligvis bare sitter én. Det gjør at porttettheten utnyttes maksimalt. På den andre kortsiden sitter selve fiberporten, som i dette tilfellet blir en fast SC-port for 1000Base-lenker, altså Gigabit. Perfekt for deg som ønsker enkel gjennomgang fra fibersiden og videre ut til det kobberbaserte nettverket.
852 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20113147
IP67-kapsling for lyn- og overspenningsvern #20113142
538 NOK eks. mva
 
Med Rackstuds serie II trenger du aldri mer å bruke en klassisk kassemutter. Monteringen går betydelig raskere, ikke minst når utstyret skal flyttes fra ett sted til et annet. Takket være tappene, kan utstyret henges på plass, og du slipper å balansere det i den ene hånden. Rackstuds gir sikrere montering, og du får tid til å gjøre andre ting.
169 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
469 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20111282
Cable Master 210
1 070 NOK eks. mva
Vare.nr 138-8610
Universalkonsoll for 10" eller 19" montasje. 1 el. 4HE (Par)
815 NOK eks. mva
 
Borrelåsbånd i flere farger, og som du enkelt kan klippe til ønsket lengde. Kan brukes til de fleste oppgaver der du må bunte kabler.
168 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter