Meny

Vare.nr 121-1403

ThinPrint Gateway - gjør alle skrivere skrivare ThinPrint-kompatible

For å bruke ThinPrint også for skrivere som ikke har innebygd støtte (.print-klient) kreves vår ThinPrint Gateway. Den er en nettverkstilkoblet enhet i tre størrelsesklasser for to, for seks og for tolv nettverksskrivere per enhet. ThinPrint Gateway pakker opp den komprimerte skriverjobben fra ThinPrint-programvaren og leverer den til lokale nettverkstilkoblede skrivere. Les mer

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 2-9 dager
5 190 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  En ThinPrint Gateway gjør det mulig å koble til nettverksskrivere som mangler en .print-klient. ThinPrint er den populære programvaren fra Cortado for universell håndtering av alle skrivere uten den administrative byrden av hundrevis med ulike skriverdrivere. Men for å kunne utnytte ThinPrint også for skrivere som mangler innebygd støtte (.print-klient) kreves vår ThinPrint Gateway. Den er en nettverkstilkoblet enhet i tre størrelsesklasser for to, for seks og for tolv nettverksskrivere per enhet. ThinPrint Gateway pakker opp den komprimerte skriverjobben fra ThinPrint-programvaren og leverer den til lokale nettverkstilkoblede skrivere.

  Gjennom å bruke ThinPrint Gateway kan du velge akkurat den skriveren du trenger, i stedet for å måtte ta en dyrere eller mer avansert modell bare fordi de enklere mangler .print-støtten. Videre kan du integrere spesialskrivere og eldre modeller som aldri vil kunne få .print-støtte i ThinPrint-systemet

  USB-port for bufring og backup

  USB 2.0-porten på enheten kan fungere som en ekstra utskriftsbuffer der utskrifter kan lagres i vente på at skriveren skal bli klar og dermed avlaste ThinPrint-serveren. Den kan også brukes til å ta backup av alle innstillinger som senere lett kan overføres til en annen enhet.

  ThinPrint reader for autentisering med RF-kort

  ThinPrint Reader (TPR) er basert på "Personal Printing Technology" fra Cortado, som gjør det mulig å beskytte følsomme utskrifter mot uvedkommende lesere. Dette gjøres ved at et personlig RFID-kort dras over TPR-leseren som da frislipper utskriften til den skriveren du står vet. Et ekstra pluss er at man lett kan angre en utskrift og korrigere noe som har blitt feil før man bruker mye papir.

  • 1x10/100/1000TX, 1xUSB 2.0
  • E-postvarslig ved skriverfeil eller statusrapporter
  • Backup av parametere via USB-port
  • Integrert ThinPrint-klient
  • God sikkerhet, SSL3.0 TLS 1.0, Cisco EAP, ACL, 802.1X etc.
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet