Meny

Vare.nr 133-0412

Herdet svitsj, (-40/+75 grader) for automasjonsstasjoner

EtherWAN s EX83000-serie gir en herdet svitsjplattform med opptil 18 porter som kombinerer høy ytelse med robust og sikker håndtering som kreves for virksomhetskritiske og tøffe miljøer. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
15 350 NOK eks. mva
  • Produktbeskrivelse

    EtherWAN s EX83000-serie gir en herdet svitsjplattform med opptil 18 porter som kombinerer høy ytelse med robust og sikker håndtering som kreves for virksomhetskritiske og tøffe miljøer. Brukeren har tilgang til funksjoner og innstillinger som f.eks. port security, IGMP snooping, VLAN, GARP-protokoll, LACP, GOOSE-meldinger for å nevne noe. Alt over nettleseren, Telnet, SNMP, RMON, TFTP, og RS-232.

    IEC61850 samt IEEE1613

    For kraft- og industribedrifter blir disse to standardene mer og mer vanlige som krav til infrastrukturen for kommunikasjon og nettverk. Standardene stiller strenge EMI-krav (elektromagnetisk kompatibilitet) til det utstyret som skal brukes innenfor energidistribusjon og sørger for å sikre kommunikasjonen ved elektromagnetiske og elektrostatiske forhold. Siden svitsjen er lisensiert for disse standardene og har funksjonen for Etherwans alpharing som gir redundans og rask gjenoppretting (15ms), er denne bryteren et utmerket valg når du bygger nettverket.

Alternativer for dette produktet