Meny

Vare.nr 105-0219

220 V apparatkabel C13-C14 LSZH

Halogenfri kabel LSZH (Low Smoke Zero Halogen) er et sikrere valg enn PVC-kabel. Halogenfri kabel reduserer den svarte og giftige røykutviklingen ved brann i PVC-kabler, noe som gir bedre sikt og mindre skadelig røyk. Sjansen for å finne nødutganger øker raskt når man velger halogenfrie kabler. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 42
Levering 1-2 dager
91,80 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Length (m)
  0,5
  Model
  C13-C14
  Color
  Black
 • Produktbeskrivelse

  Halogenfri kabel LSZH (Low Smoke Zero Halogen) er et sikrere valg enn PVC-kabel. Halogenfri kabel reduserer den svarte og giftige røykutviklingen ved brann i PVC-kabler, noe som gir bedre sikt og mindre skadelig røyk. Sjansen for å finne nødutganger øker raskt når man velger halogenfrie kabler.

  Ved brann utvikler PVC-kabler den giftige gassen klor, som i kontakt med vann danner etsende saltsyre, som kan føre til store skader på maskiner, datamaskiner og elektronikk.

  Det burde være opplagt å velge halogenfritt LSZH, ikke minst i offentlige miljøer.

  LSZH forkortes av og til også som LSOH.

  • CE-merket
  • Kabelareal 3 x 1,5 mm2

  LSZH-logo

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 105-0010
Den låsbare kontakten er universell og passer i alle han-kontakter, uavhengig av produkt. Det gjør det enkelt å oppgradere eksisterende installasjoner med en ny og sikrere strømforsyning, uten at man trenger å gjøre noe annet enn å bytte strømkabelen.
94,60 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 109-5150
Veske med LAN-tester, klemtang, avisolerer og IDC-verktøy
210 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter