Meny

Vare.nr 20101479

Bærbart opptaksstudio i praktisk koffert

Denne praktiske kofferten inneholder alt man trenger for å starte direktesendt strømming eller opptak av en produktdemonstrasjon, presentasjon, forelesning eller et forretningsmøte. Andre bruksområder kan være for bloggere og influensere som har behov for å ta med seg opptaksstudioet istedenfor å bruke mobilkameraet samt innen fjernundervisning, siden dette bærbare systemet enkelt kan flyttes mellom klasserom og skoler Les mer

Tilgjengelighet 0 st
Levering 2-10 dager
67 260 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Ta med opptaksutstyret

  En alt-i-ett-løsning for å enkelt kunne tilby et fengslende budskap og innhold uansett hvor du befinner deg. Ikke bare snakk rett inn i kameraet, men skap en kombinert visning av kamera og digitalt innhold. Publiser direktesendinger og innspilt innhold på nett. Det er overraskende enkelt å strømme direkte eller ta opp!

  I tillegg til selve mediastasjonen for opptak av videosignalet (presentasjonen) fra et tilkoblet kamera (via HDMI/VGA) inneholder pakken et kamera, en mikrofon, et stativ (tripod) samt en HDMI-til-USB-bro for å overføre det ferdigredigerte materialet til Skype, Zoom eller en annen videokonferanseprogramvare på datamaskinen. I tillegg alt tilbehør for å koble sammen alt.

  Pakkens forskjellige deler leveres ferdig konfigurert. Du trenger bare å ta delene ut av vesken, koble dem sammen og sette i gang. Denne korte videofilmen viser hvor enkelt det er.

  Det bærbare opptaksstudioet leveres i en praktisk polstret plastkoffert, slik at du enkelt kan ta det med deg til opptaksstedet eller flytte det fra sted til sted.

  Mediastasjon – direktesendte forelesninger, undervisning og møter

  Med mediastasjonen kan skoler og universitet strømme forelesninger og undervisning direkte via internett, slik at elevene kan koble seg til og delta eksternt.

  Bedrifter kan strømme møtene sine for å koble sammen medarbeidere og partnere fra hele verden. Offentlige myndigheter og organisasjoner kan strømme møter, debatter, forhandlinger og annet for å informere interessenter om arbeidet. Du kan strømme over opptil to plattformer samtidig, som YouTube, Facebook eller en annen RTMP-plattform. Ved behov for ekstra sikkerhet kan man bruke en privat plattform (for eksempel Wowza), eller koble til en intern plattformstrøm via en RTSP-lenke.

  HDMI-til-USB-bro – personlig stil

  Ved hjelp av HDMI-til-USB-broen kan grupper innen salg eller support bruke kameraer og andre kilder som webkamera. Det gjør det mulig å vise presentasjoner eller produktgjennomganger i fullstendig flerkanalslayout via Skype, Zoom og andre videokonferansesystemer. Med dette produktsortimentet kan du definere hvordan du vil levere budskapet ditt, og du kan legge til en personlig stil på arbeidet ditt.

  Sikkerhetskopiering og gjenbruk

  Sikkerheten til arbeidet ditt og materialet er viktig! Alle produkter støtter FTP og SFTP sikkerhetskopiering. De er også integrert med populære «video content management systems» (VCMS), slik at brukerne raskt og enkelt kan få tilgang til det innspilte innholdet lynraskt uansett enhet. Strøm direkte, eller publiser innspilt innhold på nett.

  Integrasjon med andre løsninger

  Løsningen støtter Kaltura (videoplattformen med åpen kildekode) som blant annet er valgt av Sunet (organisasjonen for universiteter og høyskoler i Sverige). Den kan også enkelt integreres med Canvas, Moodle, Panopto, Opencast og andre LMS/VCMS (Learning Management System / Video Content Management System).

 • Tilbehør

 • Teknisk spesifikasjon

  Model AV
  Hardware
  Interface
  HDMI
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 20101502
Baseenhet, bærbar leser/kamera
17 760 NOK eks. mva
Vare.nr 20101517
Konverter HDMI til USB-signal
4 840 NOK eks. mva
Vare.nr 20101545
5 x optisk zoom, 270° panorering, 60° vinkel, Full HD
51 670 NOK eks. mva
Vare.nr 20101554
Følg forflytninger og bevegelser ved hjelp av bevegelsesfølsom sporing
30 680 NOK eks. mva