Meny

Kundetilpasset fiberkabel

Vi produserer skreddersydde fiberkabler, etter dine ønsker, på bare tre uker!

Kundetilpasset produksjon helt etter dine ønsker, både store volumbestillinger samt mindre spesialprosjekter. Standard er ikke alltid nok, og kan man få tilpasset kabling innen tre uker, er det som oftest et mer optimalt alternativ.

Alle lengder, alle farger, alle typer kontaktering

  • Armert
  • Vanntett
  • Breakout (flerfiberkabel)
  • Fibervogner
  • 3D/Interferometer-testet
  • Sertifisert, serienummermerket og sporbart
  • LSZH (Low Smoke Zero Halogen)

» For mer informasjon kan du kontakte oss på e-post eller ringe +46 (0) 8 52 400 700

Produktområder

 
Singlemode fiber har en tynn sentral kjerne. På grunn av dette reduseres antallet lysrefleksjoner som skapes av lyset gjennom kjernen, noe som senker dempingen og skaper muligheten for signalet å ferdes lengre. Vanligste standarden på singlemode fiber er 9/125.
140 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Flex angle boot er utformet slik at kontakten kan bøyes i valgfri retning eller vinkel. Posisjonen opprettholdes for optimal nettverksytelse, og den kan enkelt formes på nytt eller rettes ut for å koble ut kontakten. Perfekt for installasjoner med begrensninger.
483 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Når behovet for mer plass i racket øker for datasenteret, tilbyr Direktronik nå en utvendig diameter på 1,6 mm, noe som sparer mye plass sammenlignet med utvendig diameter på 2,0 mm. Ytelsesmessig blir ikke en tynnere fiber dårligere. Isteden gir den mer plass der det er plassmangel. Vår fiberkabel med utvendig diameter 1,6 mm holde samme høye standard som resten av fiberkablene våre med 3D interferometertest.
130 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Her har vi samlet fiberkabler som har en litt mer spesifikk utforming. Fra uvanlige lengder og kontakter til robuste kabeltyper.
2 439,50 NOK 2 870 NOK Listpris eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ekstra slitesterk utendørskabel med armering For ekstra slitestyrke velger man armert utendørskabel. Legges i fiberbeskyttelsesrør eller direkte i bakken. Kabelen er av såkalt "loose tube"-konstruksjon og har løse fiber i tuber rundt en sentral strekkforsterkning. Over tubene ligger lag med strekkforsterkning, PE-mantel og korrugert stålplate. En gelfylt (Tixotrop) isolering samt vannblokkerende teip rundt fiberparene gir beste vannsperre til bruk i de fleste miljøer. Kan bestilles i ønskede lengder ferdig kontaktert. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.
27,46 NOK 32,30 NOK Listpris eks. mva
Finnes i flere varianter
 
2–4 fiber kombinert inne-/utekabel for installasjon inne og ute. Den praktiske konstruksjonen med kun 7,0 mm i utvendig diameter gjør den enkel å avisolere og praktisk å arbeide med. Et godt valg når man ønsker en «kraftigere» kabel til installasjoner der vanlig fiberpatchkabel virker for svak. Uten halogen, med flammehemmende isolasjon (HFFR).
26,40 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter