Meny

Kundetilpasset fiberkabel

Vi produserer skreddersydde fiberkabler, etter dine ønsker, på bare tre uker!

Kundetilpasset produksjon helt etter dine ønsker, både store volumbestillinger samt mindre spesialprosjekter. Standard er ikke alltid nok, og kan man få tilpasset kabling innen tre uker, er det som oftest et mer optimalt alternativ.

Alle lengder, alle farger, alle typer kontaktering

  • Armert
  • Vanntett
  • Breakout (flerfiberkabel)
  • Fibervogner
  • 3D/Interferometer-testet
  • Sertifisert, serienummermerket og sporbart
  • LSZH (Low Smoke Zero Halogen)

» For mer informasjon kan du kontakte oss på e-post eller ringe +46 (0) 8 52 400 700

Produktområder

 
Tilkobingskabel hvit for villa. Tilkoblingskabelen utgjøres av en fiber ( Simplex). G657 for mindre bøyeradius. LSZH
80,20 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Multimode er kostnadseffektivt for installasjoner der lengden ikke overstiger flere hundre meter. OM4 fiber er nødvendig for å oppnå makslengden 550 m for 10 Gbit Ethernet, og er også tilpasset for 40G og 100G. Hver Direktronik-fiber gjennomgår en manuell 3D interferometertest som garanterer glasskjernens sentrering, slik at overføringsegenskapene optimaliseres. Det gir jevnt høy kvalitet, slik at du slipper komplisert feilsøking og kostbar etterservice.
95,40 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Tilkobingskabel hvit for villa. Tilkoblingskabelen utgjøres av en fiber ( Simplex). G657 for mindre bøyeradius. LSZH
83,40 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ekstra slitesterk utendørskabel med armering For ekstra slitestyrke velger man armert utendørskabel. Legges i fiberbeskyttelsesrør eller direkte i bakken. Kabelen er av såkalt "loose tube"-konstruksjon og har løse fiber i tuber rundt en sentral strekkforsterkning. Over tubene ligger lag med strekkforsterkning, PE-mantel og korrugert stålplate. En gelfylt (Tixotrop) isolering samt vannblokkerende teip rundt fiberparene gir beste vannsperre til bruk i de fleste miljøer. Kan bestilles i ønskede lengder ferdig kontaktert. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.
28,14 NOK 33,10 NOK Listpris eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Her har vi samlet fiberkabler som har en litt mer spesifikk utforming. Fra uvanlige lengder og kontakter til robuste kabeltyper.
4 840 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
2–4 fiber kombinert inne-/utekabel for installasjon inne og ute. Den praktiske konstruksjonen med kun 7,0 mm i utvendig diameter gjør den enkel å avisolere og praktisk å arbeide med. Et godt valg når man ønsker en «kraftigere» kabel til installasjoner der vanlig fiberpatchkabel virker for svak. Uten halogen, med flammehemmende isolasjon (HFFR).
27,10 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter