Meny

Drep søppelpost på rekordtid

Du kommer på jobb, finner en kopp med kaffe og går til pulten. Du logger deg på og ønskes velkommen av dagens søppelpostfangst. Det er en stund siden du ble lykkelig av en invitasjon til å teste en ny iPhone, en Tesla eller til å hjelpe en rik slektning av en avdød minister i utlandet med å overføre 50 000 000 000. Til tross for gode spamfiltre, ligger avsenderne alltid ett skritt foran. Denne grenseløse fantasien koster deg sikkert 15 minutter hver dag. Og et dypt sukk hver morgen.

Så enkelt kan du markere søppelpost med bare et tastetrykk

Du trenger naturligvis et programmerbart tastatur, men når det er på plass, er dette en av de mange praktiske snarveiene du kan bruke tastaturet til. Se filmen nedenfor.

Alternativet er vanskeligere enn man skulle tro

Tenk på deg selv. Merker du avsendere av søppelpost, eller legger du bare e-posten i søppelkurven fordi det er enklest? Rolig, er du ikke alene. Vi er mange som ikke orker å gå gjennom prosedyren for søppelpost, selv om den egentlig bare består av noen få, enkle trinn.

programmerbart tastatur

Tre enkle trinn, men likevel et stort skritt for mange. De fleste oss repeterer ord og fraser mange ganger hver dag. Vi starter programmer, logger oss inn på Facebook, sletter søppelpost og åpner filer, og vi tenker ikke på at hver oppgave inkluderer flere tastetrykk, innmatinger og museklikk. Uansett om du spiller dataspill, programmerer, produserer musikk og film eller arbeider på et kontor, sparer du masse tid med et programmerbart tastatur. I tillegg får du bedre ergonomi.

Ta kontakt hvis du også ønsker å ta snarveier i hverdagen ved å slippe unødvendige tastetrykk. Hver tast kan inneholde lange makroer, og de kan også bakgrunnsbelyses med forskjellige farger for å gjøre det enklere å orientere seg. Vi har 15 ulike tastaturer med en rekke bruksområder.

X-key

Relaterte komponenter

Vare.nr 125-8074
Kompakt med nesten ubegrensede programmeringsmuligheter, maskinvare- og/eller programvaremessig, gjør X-keys XK-24 til et virkelig mangfoldig tastatur. Det har et robust ytre med myke kanter som beskytter mot støt og fall. Tastene kan lett rokkeres om, forstørres eller tas bort for å skape den designen som passer dine formål.
2 790 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 125-8200
60 eller 80 universelle taster med nesten ubegrensede programmeringsmuligheter, maskinvare og/eller programvaremessig, gjør XK60/80 til en svært allsidig tastatur. Den har en slitesterk ytterside med myke kanter som beskytter mot støt og fall.
3 240 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 125-8078
X-Key Stick er en ekstra tasterad som enkelt settes fast over F-tastene på tastaturet eller direkte på en skjerm. De 16 ekstra tastene er individuelt programmerbare og kan til sammen inneholde inntil 1 048 tegn.
1 620 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 125-8300
25-8300-15 programmerbare taster for PC, røde
3 020 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 125-8098
25-8098-For USB, opptil 128 kombinasjoner
1 190 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 125-8210
Nå kan nesten enhver aktivitet brukes for å styre en datamaskin. I relé-tastaturet lagrer du alle kommandoer, tekststrenger og musbevegelser som du ellers hadde måttet skrive på det vanlige tastaturet.
1 620 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 125-8205
124 programmerbare taster og en analog kontroll gir deg effektive snarveier i programvaren. Kontrollen blir spesielt verdifull innenfor videoredigering, post proction, studio, VFX, teatre, events, live-produksjon, etc. der du enkelt veksler mellom ulike kameraer, lysramper eller lignende. Tastaturoppsettet kan lett tilpasses ved å erstatte enkelte taster med avstandsstykker (blanks og på den måten lage et lettnavigert tastatur med funksjonene inndelt i intuitive soner.
10 630 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter