Meny

Vare.nr 33-4740

Mediakonverter med doble RJ45

Hvis du trenger to porter ut fra planlagt konverter, så har vi produktene for deg. Perfekt mellom kobber og fiber når du ikke ønsker å bruke mer aktivt utstyr for å få to RJ45-porter bak. Du kan raskt og enkelt forgreine fiberen i to retninger ved den kobberbaserte delen av nettverket. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 13
Levering 1-2 dager
 • Teknisk spesifikasjon

  Rate
  10/100Base
  Interface
  Singlemode 20km
  Power input
  5V DC
 • Produktbeskrivelse

  Hvis du trenger to porter ut fra planlagt konverter, så har vi produktene for deg. Perfekt mellom kobber og fiber når du ikke ønsker å bruke mer aktivt utstyr for å få to RJ45-porter bak konverterpunktet. Du kan raskt og enkelt forgreine fiberen i to retninger ved den kobberbaserte delen av nettverket.

  En konverter med tre porter som denne, er jo egentlig en liten switch, men siden vi vet at kundene leter i både kategorien switch og mediakonvertere, så legger vi dette produktet i begge kategorier for sikkerhets skyld. Produktet finnes for både Fast Ethernet og Gigabit Ethernet.

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 33-0272
En ren og nedskalert svitsj som er kompakt og maksimalt fleksibel, men uten fordyrende overvåking eller innstillinger som er vanskelige å forstå. Dessuten helt lydløs som gjør den lett å plassere ute i kontormiljøet.
2 700 NOK
Finnes i flere varianter