Meny

Vare.nr 133-4740

Mediakonverter med doble RJ45

Hvis du trenger to porter ut fra planlagt konverter, så har vi produktene for deg. Perfekt mellom kobber og fiber når du ikke ønsker å bruke mer aktivt utstyr for å få to RJ45-porter bak. Du kan raskt og enkelt forgreine fiberen i to retninger ved den kobberbaserte delen av nettverket. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 13 st
Levering 1-2 dager
464 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Hvis du trenger to porter ut fra planlagt konverter, så har vi produktene for deg. Perfekt mellom kobber og fiber når du ikke ønsker å bruke mer aktivt utstyr for å få to RJ45-porter bak konverterpunktet. Du kan raskt og enkelt forgreine fiberen i to retninger ved den kobberbaserte delen av nettverket.

  En konverter med tre porter som denne, er jo egentlig en liten switch, men siden vi vet at kundene leter i både kategorien switch og mediakonvertere, så legger vi dette produktet i begge kategorier for sikkerhets skyld. Produktet finnes for både Fast Ethernet og Gigabit Ethernet.

 • Tilbehør

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  RJ45 - SM SC
  PoE Standards
  Non-POE
  Form factor
  Desktop
  Strömstyrka
  5 VDC
  Total amount ports *
  2
  Port rate
  10/100
  Uplink Port Rate
  100
  Produkttyp
  Single Item
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 20117620
Direktronik Pro Managerad 8x2,5Gb PoE + 2xSFP+, 180W
3 250 NOK eks. mva
 
Med Direktronik Connect kan du enkelt øke antall plasser i for eksempel en bordgruppe, uten å måtte trekke flere kabler i eksisterende kabelkanaler.
388 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En industriell ikke-administrert PoE-svitsj med 4 adaptive RJ45-porter med hastigheter på 10/100/1000 Mbps og 2 Gigabit SFP-fibermodulspor. Svitsjen støtter PoE-strømforsyning på portene 1-4, med en maksimal effekt på 30W per port. Den støtter også automatisk MDI/MDIX-svitsjing og trådhastighetsmating.
1 460 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
I motsetning til multimode har en singlemodefiber bare én spredningsmodus, én bølgelengde av lys i fiberkjernen. Det betyr at det ikke er forstyrrelser eller overlapping mellom de ulike bølgelengdene som lyset stoppes av ved overføring av data over lange avstander. Hver Direktronik-fiber gjennomgår en manuell 3D interferometertest som garanterer glasskjernens sentrering, slik at overføringsegenskapene optimaliseres. Det gir jevnt høy kvalitet, slik at du slipper komplisert feilsøking og kostbar etterservice.
125 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Multimode er kostnadseffektivt for installasjoner der lengden ikke overstiger flere hundre meter. OM3 kreves for å nå makslengden 300 meter på 10 Gbit og er også tilpasset for 40 G og 100 G. Hver Direktronik-fiber gjennomgår en manuell 3D interferometertest som garanterer glasskjernens sentrering, slik at overføringsegenskapene optimaliseres. Det gir jevnt høy kvalitet, slik at du slipper komplisert feilsøking og kostbar etterservice.
89,50 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Hvis du trenger en liten switch eller multiport-konverter, har du funnet det riktige produktet. Enheten har det samme formatet som en vanlig konverter, men den har hele fire 10/100/1000Base-TX Rj45-porter der det vanligvis bare sitter én. Det gjør at porttettheten utnyttes maksimalt. På den andre kortsiden sitter selve fiberporten, som i dette tilfellet blir en fast SC-port for 1000Base-lenker, altså Gigabit. Perfekt for deg som ønsker enkel gjennomgang fra fibersiden og videre ut til det kobberbaserte nettverket.
835 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-1630
Til 14 stk. mediakonvertere med 2 x 230 V AC
2 340 NOK eks. mva
 
Nå kan du konvertere til den bølgelengden, fibertypen eller datatypen du vil, så lenge SFP-ene har samme hastighet. Den har altså ikke 3R-funksjonaliteten som gjør det mulig å blande ulike hastigheter, men er til gjengjeld betydelig billigere enn andre.
1 290 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-0276
2xSFP Gigabit, 2x10/100/1000TX
1 460 NOK eks. mva