Meny

Vare.nr 133-1630

Chassis til Direktroniks mediakonvertere

Redundant konverterchassis til Direktroniks fiberkonvertere, for 14 stk. enheter med to stykker AC 220 V strømforsyninger inkludert. Les mer

Tilgjengelighet webshop 12 st
Levering 1-2 dager
2 400 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Redundant konverterchassis til Direktroniks fiberkonvertere, for 14 stk. enheter med to stykker AC 220 V strømforsyninger inkludert. For deg som skal drifte flere konvertere sentralt og i et systematisk chassis, som gir deg fordeler av at du slipper å bruke individuelle strømforsyninger til hver fiberkonverter, og at du får sikker drift med de to strømaggregatene som driver alle enhetene i chassiset. Den ene strømforsyningen regnes som primær, og hvis den blir ødelagt, eller hvis strømmen går, veksler den automatisk over til den sekundære.

  Videre fordel med ett chassis er hvis man har behov for å bruke forskjellige fibertyper, siden man enkelt kan kombinere enhetene våre.

  Chassiset tar to høydeenheter (2U)

  Løsne dekkplate, og monter konverteren.

 • Tilbehør

  1 330 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  474 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Teknisk spesifikasjon

  Form factor
  Rack
  Strömstyrka
  36 - 72 VDC
  Total amount ports
  14
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Nå presenterer vi Direktroniks egen fiberomformer med full fleksibilitet! Konverteren har vanlig auto-sense 10/100/1000TX på kobbertilkoblingen (RJ45), men klarer også både 100/1000Base-FX over fibertilkoblingen. Nå slipper du å tenke på å bytte enheten ved migrering til Gigabit. Eller hvis du for eksempel har flere fiberoppkoblinger med forskjellig hastighet på fiberen. Du slipper også å holde oversikt over flere forskjellige modeller av konvertere i nettet ditt, og du kan trygt bruke én modell for formålet. Enheten finnes med ekstrautstyret Power over Ethernet, slik at du også kan velge å strømforsyne påfølgende utstyr gjennom konverteren via PoE IEEE 802.3af/at. Enheten klarer 16K jumboframes, og derfor passer den også for deg som arbeider med 4K videostrømmer.
854 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå kan du konvertere til den bølgelengden, fibertypen eller datatypen du vil, så lenge SFP-ene har samme hastighet. Den har altså ikke 3R-funksjonaliteten som gjør det mulig å blande ulike hastigheter, men er til gjengjeld betydelig billigere enn andre.
1 330 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Hvis du trenger to porter ut fra planlagt konverter, så har vi produktene for deg. Perfekt mellom kobber og fiber når du ikke ønsker å bruke mer aktivt utstyr for å få to RJ45-porter bak. Du kan raskt og enkelt forgreine fiberen i to retninger ved den kobberbaserte delen av nettverket.
474 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter