Meny

Vare.nr 20118531

10 Gbps 1xRJ45 1xSFP+ mediekonverter

Høytytende 10G mediekonverter mellom fiber og kobber når smidigheten er i fokus. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 10-14 dager
Butikk, Bergen 2 st
963 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Mediekonvertering mellom kobber og fiber er en viktig teknologi i nettverksinfrastruktur som muliggjør overføring av data mellom enheter som bruker ulike typer kommunikasjonsmedier. Kobberkabler og fiberkabler er to vanlige typer overføringsmetoder som brukes til å sende data i nettverk. Kobberkabler, for eksempel Ethernet-kabler, bruker elektriske signaler for å overføre data. Disse kablene er vanligvis rimelige og enkle å installere, noe som gjør dem populære for lokale nettverk (LAN). På den annen side bruker fiberkabler lys for å overføre data og tilbyr høyere båndbredde og lengre overføringsavstander enn kobber. Fiber er ideell for langdistansekommunikasjon og høyhastighetsnettverk.

  20118531 er en uadministrert mediekonverter med opptil 10G-hastighet, slik at du enkelt kan koble en enhet eller kobbernettverk med RJ45 til fiber, eller omvendt selvfølgelig. Allsidig mediekonverter som automatisk stiller inn hastigheten på SFP-porten i henhold til hastigheten du kobler til på kobbersiden.


  Kobberet bestemmer


  Prikken over i-en er at enheten støtter 1G/2,5G/5G/10G og stiller inn SFP-porthastigheten selv i henhold til kobberkabelens hastighet. Smidig.

  Enheten drives av en vanlig strømadapter (inkludert) og bruker omtrent 6,7 W i drift. Du trenger ikke å ha mye plass der denne skal sitte, ettersom den bare er (BxHxD) 71x26x94 mm.

  Les mer om fiber og dens unike egenskaper her

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  RJ45 - SFP+
  PoE Standards
  Non-POE
  Managed
  Unmanaged
  Extended temp
  0/+40
  Form factor
  Desktop
  Strömstyrka
  5VDC
  Total amount ports *
  2
  Port rate
  1G/2.5G/5G/10G
  Uplink Port Rate
  1G/2.5G/5G/10G
  Produkttyp
  Single Item
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Denne SFP+ er en helt vanlig 10GBase-LR med nedjustert effekt slik at du skal kunne bruke SFP+ singlemode på meget kort avstand uten behov for demper. Du trenger derfor ikke demper til dette produktet selv når avstanden er kort.
423 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
10GBase-SR (short reach) bruker 850 nm bølgelengde og gir 10 Gbps over en multimode-fiber.
423 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
10GBase-LR (long reach) for singlemode 20km bruker 1310nm bølgelengde. På avstand kortere enn 1km bør man bruke en demper på ca 2-3dB for å ikke risikere skade på mottakerens krets.
621 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som gir Gigabit-hastighet opp til 20km på singlemode-fiber.
342 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
1000Base-SX gjelder kun for multimode-fiber, og avstanden avhenger av hvilken fibertype som brukes. 220 m med 62,5/125 (OM1), 550 m med standard 50/125 (OM2) men helt opp til, og over 1 km med laseroptimalisert OM3 eller OM4. Disse SFP har DDMI, altså diagnosefunksjon.
216 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20117620
Direktronik Pro Managerad 8x2,5Gb PoE + 2xSFP+, 180W
3 210 NOK eks. mva
Vare.nr 20117477
8st 1G/10G SFP+ Slots med Layer 2
3 480 NOK eks. mva
 
I motsats till multimode har en singlemode fiber bara ett spridningsläge, en våglängd av ljus i fiberkärnan. Det betyder att det inte finns någon störning eller överlappning mellan de olika våglängderna för ljuset att stoppas vid din överföring av data över långa avstånd. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
152 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20117498
Dual 10GB SFP+ PCI Express
4 410 NOK eks. mva
 
Robust/solid fiberkabel med utvendig diameter på bare 7,0 mm. Breakoutdelen har en armering rundt fiberparene som gjør kablingen ekstra solid ved installering
421 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
I motsetning til multimode har en singlemodefiber bare én spredningsmodus, én bølgelengde av lys i fiberkjernen. Det betyr at det ikke er forstyrrelser eller overlapping mellom de ulike bølgelengdene som lyset stoppes av ved overføring av data over lange avstander.
194 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Optimaliser kabelhåndteringen i trange skap og datasenter med mer smidig Ethernet-kabling, som fås i ti forskjellige farger. Cat6A slim er en ekstra tynn kabel som forbedrer ventilasjonen i fulle rack ved å redusere størrelsen på kabelbuntene. I tillegg blir det enklere å lese av merkingen på paneler og switcher, siden tykke kabler ikke lenger ligger i veien.
49,90 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den første virkelig gjennomtenkte, hakefrie Cat6A-patchkabelen på markedet. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet, sørger for at det kreves minimalt med kraft for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastbuen trenger for ikke å skli av festet når kabelen trekkes inn bakveien på trange steder og i kabelvaser.
60,10 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter