Meny

Vare.nr 133-0175

DIN-chassi til Etherwans konvertere - for sentral drift

For dere som bruker eller vil bruke konvertere på en sentralisert måte i små grupper på maks. 4 konvertere. Kabinettet er laget av metall og passer til samtlige Etherwans konvertere og Ethernet-forlengere med de karakteristiske avrundede kantene. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
3 660 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  For dere som bruker eller vil bruke konvertere på en sentralisert måte i små grupper på maks. 4 konvertere. Kabinettet er laget av metall og passer til samtlige Etherwans konvertere og Ethernet-forlengere med de karakteristiske avrundede kantene. I stedet for å skru inn og separate og følsomme kort, plugger du på Etherwans kabinettløsninger som vanlig inn hele konverteren, som gir en solid, robust og motstandsdyktig utførelse.

  Begge kabinettene har skruekontakt med to separate innganger for strømforsyningen. Det gjør at du kan drive kabinettet fra to separate strømkilder. On den ene slutter å fungere, kan du drive kabinettet videre som vanlig ved hjelp av den andre. Perfekt for kritiske lenger i nettet ditt. Som vanlig er kabinettet "hot-swap", som gjør at du kan bytte eller sett inn konvertere under drift.

 • Tilbehør

  1 510 NOK eks. mva
  1 060 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Form factor
  DIN
  Strömstyrka
  12 VDC
  Produkttyp
  Accessories
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Sentral konverterdrift i en kompakt 19"-montert enhet blir til det sentrale knutepunktet for lenkene dine. Vi har to ulike typer, ferdig bestykket eller chassis for løse konvertere, når rask utskifting og konfigurasjonsforandring prioriteres!
7 690 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter