Meny

Vare.nr 20101446

Dongleserver ProMAX – gir plass til 20 USB-dongler i nettverket

Dongleserver ProMAX er datasenterløsningen for å gjøre maskinvarenøkler eller USB-baserte lisensnøkler tilgjengelige over nettverket på en trygg måte. Rackformatet og de 20 raske USB-portene gir deg effektiv kapasitet på liten plass. Ved å samle alle lisensnøkler i en sentral server legger du til rette for effektivt eksternt arbeid eller moderne SaaS-løsninger, og du får sikker tilgang og oppbevaring av bedriftens eller kundenes dyrebare lisensnøkler. Les mer

Tilgjengelighet 1 st
Levering 1-2 dager
26 620 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Samle bedriftens USB-dongler, og koble dem til Dongleserver ProMAX. En rekke forskjellige innstillingsmuligheter gjør at hver dongle/lisensnøkkel/maskinvarelås kan oppføre seg som om den var koblet til den lokale USB-porten, selv om den er trygt plassert og lett tilgjengelig sentralt i nettverket.

  Bygg SaaS-løsningen med Dongleserver

  Til SaaS (software as a service) der brukere ikke kjøper hele lisenspakken, men bare betaler for en bestemt bruk eller periode, er den større Dongleserever ProMAX det perfekte valget. Med detaljerte og periodestyrte rettigheter er det enkelt å tilby en fleksibel betalingsplan basert på individuelle brukerpreferanser.

  20101445_dongelserver Pro_VLAN_ill3.JPG

  Lett tilgjengelig over LAN, VPN, VLAN og internett, med god beskyttelse

  Det spiller ingen rolle hvordan du får tilgang til nettverkets ressurser i dag. Dongleserver ProMAX kan installeres i det miljøet og brukes i tråd med de kravene dere har til annen tilgang. Omfattende støtte for kryptering, autentisering og sertifikat for brukeren kombineres med tilsvarende beskyttelse for administratoren også. Dongleserver ProMAX er en perfekt løsning for alle serverbaserte miljøer, og den passer perfekt til Citrix Virtual Apps, Microsoft Remote Desktop Services/Terminal Services og virtuelle miljøer som VMware, Citrix Hypervisor og Microsoft Hyper-V.

  Effektiv utnyttelse av lisenser

  Det er viktig å vite at ingen lisensrettigheter kompromitteres når du bruker Dongleserver ProMAX. Men bruken av bedriftens lisenser effektiviseres. Det skyldes at Dongleserver ProMAX kan gruppere dongler, såkalt «dongle pooling», og automatisk fordele tilgangen blant brukerne. På den måten blir ikke lisenser låst bortsett fra når man faktisk arbeider. Smarte administrasjonsverktøy gir deg muligheten til å definere tider og «eierskap» for å oppnå en så sømløs og tilpasset fordeling som mulig.

  20101445_dongelserver Pro_ill2.JPG

  Fleksibel fordeling av rettigheter

  I tillegg til at Dongleserver ProMAX kan beskyttes mot tilkobling av uønskede dongler ved hjelp av låsing av porter, dongler, VLAN og lignende, kan også brukernes rettigheter for bruk av donglene bestemmes i detalj. To nøkler/koder med individuelt definerbar gyldighet kan tildeles hver USB-port. Det er bare brukere som kjenner til nøkkelen, som kan bruke den tilkoblede enheten de angitte tidsperiodene. På den måten kan rettigheter til dongler som er koblet til sikkerhetsklassifisert og høyt belastet programvare, tildeles utvalgte brukere eller grupper, og i tillegg planlegges, for eksempel:

  • En bestemt tidsperiode, oppgitt i dager, for eksempel demonstrasjoner
  • Bestemte timer på dagen for å begrense bruken til arbeidstiden
  • Valgte applikasjoner for konkrete brukergrupper for intensive regnskapsperioder, demonstrasjon eller prosjektprogramvarer.

  Effektiv administrasjon og statistikk for lisensbudsjettering

  Som administrator kan du velge å bli varslet når en dongel fjernes, blir startet på nytt, når noen forsøker å koble til en ny enhet, og så videre. På den måten kan man forhindre problemer for brukerne og avlaste intern support. En såkalt "action wizard" gjør det mulig å lage snarveiskommandoer for handlinger man utfører ofte, som for eksempel aktivere eller deaktivere en dongle med ett enkelt knappetrykk. Videre kan man gi donglene meningsfylte navn slik at brukerne lettere kan matche programvare med riktig dongle.

  Alle loggførte data lagres lokalt på dongleserverne og kan sendes automatisk til en syslog-ng eller en WebDAV-server for analyser. På den måten kan Dongelserver Pro bidra til bedre forståelse av brukermønster og umiddelbart avgjøre hvilke lisenser man har over- eller underskudd av. Gjennom en analyse av brukerdata kan du umiddelbart se besparings- og effektiviseringspotensialet i programvarepoolen.

  • Effektiv utnyttelse av programvarelisenser
  • Omfattende sikkerhetspakke for sømløs integrasjon
  • Detaljerte rettigheter per bruker/gruppe/dongle
  • Praktisk statistikk for besparingspotensial og lisensbudsjettering
  • 5 x USB 3.0 samt 15 x USB 2.0
  • Doble gigabit Ethernet nettverkstilkoblinger
  • Doble strømforsyninger for best mulig redundans
  • Windows/Linux/macOS
 • Tilbehør

 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 20101445
4 x USB 2.0 / 4 x USB 3.0, 10/100/1000BaseT
12 400 NOK eks. mva